Karola270984
Fanka BB :)
27 zł wiec pójdzie sobie zobaczę jaki mamJak masz badanie za darmo to zrób, ale jakbym miała placic to chyba bym sobie darowała szczerze mówiąc. Chociaż nie wiem jakie to koszta w PL
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
27 zł wiec pójdzie sobie zobaczę jaki mamJak masz badanie za darmo to zrób, ale jakbym miała placic to chyba bym sobie darowała szczerze mówiąc. Chociaż nie wiem jakie to koszta w PL
tylko właśnie się zastanawiałam po cholerę skoro w ciąży nie będęJak masz badanie za darmo to zrób, ale jakbym miała placic to chyba bym sobie darowała szczerze mówiąc. Chociaż nie wiem jakie to koszta w PL
Jedynie zeby potwierdzić ze serio owu nie byłotylko właśnie się zastanawiałam po cholerę skoro w ciąży nie będę![]()
Może chodzi o to o czym pisze @Bibi89 żeby potwierdzić czy była owu czy nie... Może lekarka nie jest pewna interpretacji obrazu USGtylko właśnie się zastanawiałam po cholerę skoro w ciąży nie będę![]()
to jeżeli była to progesteron będzie wysoki ??Może chodzi o to o czym pisze @Bibi89 żeby potwierdzić czy była owu czy nie... Może lekarka nie jest pewna interpretacji obrazu USG![]()
Dokładnieto jeżeli była to progesteron będzie wysoki ??
Tak, I'm wyższy tym lepszy, najlepiej powyżej 10to jeżeli była to progesteron będzie wysoki ??
Mi też zdarzyło się mieć owulacje w cyklu "bezowulacyjnym", w cyklu w którym zaszłam w ciążę byłam na usg i owulacji podobno nie było i miało nie być a na drugi dzień z czegoś musiała być bo zaszłam ale poroniłam.Nooooo mi się zdarzyło na usg mieć potwierdzona owu, której nie było a później cykl bezowulacyjny, w którym jednak owu była [emoji16] tylko ciąża da nam 100% pewności [emoji85][emoji23]
Przypomnę tylko ze testy owulacyjne wskazują bezpośrednio wzrost poziomu LH, nie na owulacje. Owulacje one prognozują jedynie pośrednio. Nie wszystkim niestety się sprawdzają.
Ale może to nie być dokładnie 7 dni po lecz może to być ciut krótszy okres również więc nie przejmuj się jak nie będzie to powyżej 10 grunt by był niewątpliwie podwyższonyTak, I'm wyższy tym lepszy, najlepiej powyżej 10
W sumie ciężko ocenić kiedy jest 7dpo jak lekarz mowi ze nie ma owulacjiAle może to nie być dokładnie 7 dni po lecz może to być ciut krótszy okres również więc nie przejmuj się jak nie będzie to powyżej 10 grunt by był niewątpliwie podwyższony![]()