Bibi89
Fanka BB :)
Czekaj - w ten piątek? Który to dc?Aaa głupie pytanie mamkazała mi zrobic progesteron w piątek bo powiedziała ze to druga połowa cyklu. A po co mam to zbadać skoro owulacji nie stwierdziła ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekaj - w ten piątek? Który to dc?Aaa głupie pytanie mamkazała mi zrobic progesteron w piątek bo powiedziała ze to druga połowa cyklu. A po co mam to zbadać skoro owulacji nie stwierdziła ??
Dlatego ja uprzedzam że nie musi być to magiczne 10 bo to strzelanie na ślepoW sumie ciężko ocenić kiedy jest 7dpo jak lekarz mowi ze nie ma owulacji![]()
Masz racjęDlatego ja uprzedzam że nie musi być to magiczne 10 bo to strzelanie na ślepo![]()
Ja też miałam taką sytuację ze przecherzyk za duży i owulacji nie ma szans by była i wyszła z tego ciążaDopiero nadrobilam dużo stron, które naprodukowałyście
Jeśli chodzi o owulacje, to mam przypadek mojej bliskiej koleżanki, ktorej lekarze mówili, że owulki nie bylo. W tym cyklu zaszla w ciążę i niedawno urodziła zdrową córkęorganizmy nasze czasem robią sobie co chcą, serio.
A jeśli chodzi o ilość testów ciążowych... 18, kto da więcej?![]()
No ale jak widać organizm lubi płatać figleJa też miałam taką sytuację ze przecherzyk za duży i owulacji nie ma szans by była i wyszła z tego ciążachoć u mnie akurat skończyła się poronieniem
Czyli zamowie chyba ten, nie będę przepłacać bo są też takie po 40 euro![]()
u mnie stwierdziła dzisiaj tylko to Ze w jajnikach tylko małe pecherzyki wiec owu nie było. Jeżeli w niedziele wyszedł mi poZytywny pik do tego zajebate bóle brzucha skok temperatury to pewnie by widziała ze była owulacja … Podeszła do mnie tak na looZie bo skoro miałam covida to pewnie i owulacji nie było przez fo