Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Okej,zgadzam się z Tobą w 100 % oczywiściePrzypomnę, że koleżanka nawet nie wie czy jest w ciąży [emoji85]
Błagam nie straszmy tu nikogo oczyszczaniem się po ciąży i to nieudanym czy ciąża pozamaciczną.
Dzisiaj o tej godzinie chyba wątpię moja gin przyjmuje tylko we wtorki i piątki do tej co ostatnio chodziłam idę dopiero za nie całe dwa tyg ale może poszukam do kogoś innego wcześnieja masz możliwość dostania się do ginekologa na USG dzisiaj ?
a masz możliwość dostania się do ginekologa na USG dzisiaj ?
będą widoczne resztki po poronieniu jeżeli była ciążaCo wyjaśni usg?
Po 14 dniach krwawienia?
Bo na pewno nie przewidzi czy była ciąża.
Dzisiaj o tej godzinie chyba wątpię moja gin przyjmuje tylko we wtorki i piątki do tej co ostatnio chodziłam idę dopiero za nie całe dwa tyg ale może poszukam do kogoś innego wcześniej
będą widoczne resztki po poronieniu jeżeli była ciąża
Ja teraz będę robiła takie w trakcie okresu to policzęGdzieś kiedys czytałam ze najlepiej oglądać pecherzyki antralne na początku cyklu i ze powinno być ich nie mniej niż 5, kilka do kilkunastu. No ale mało kto robi usg podczas okresu [emoji23]
Nie masz np torbieli? Bo ja miałam krwawienie miesiączkowe dłuższe o kilka dni jak zrobiła mi się torbiel, co prawda te kilka dni ostatnie były mniej obfite No ale ja mam ogólnie bardzo obfite miesiączki.Tak myślałam dzisiaj to już 14 dzień ale dzisiaj to zdecydowanie mniejsze krwawienie tak jakby końcówka.
Nie robiłam testu bo jak zobaczyłam że już się zaczyna okres to stwierdziłam że jest to bez sensu i że cykl stracony i nic nie wyszło. Tak umówiłam się do gin tylko na przyszły tydz.