Anasta07
Fanka BB :)
Wow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1Ja mam przepisane 3x1może nie umrę
Dam znać za +/- 1,5 tyg
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1Ja mam przepisane 3x1może nie umrę
Dam znać za +/- 1,5 tyg
![]()
jakie miałaś TSH jeśli mogę zapytać ?Dzień dobry
Dołączam do wątku
Karolina lat 24, staramy się od maja tego roku. W sierpniu ciąża biochemiczna- II kreska bardzo blada na teście, ale za 2 dni dostałam okres :/ Zrobiłam badania tarczycy i tsh wyszło podwyższone, a co za tym idzie wysoka prolaktyna.
Ciągle czekam na te II kreseczki na teście. Teraz też raczej nie zapowiada się na ciążę![]()
Ale 3x600?Ja mam przepisane 3x1może nie umrę
Dam znać za +/- 1,5 tyg
![]()
Prędzej na odwodnienieJesu raz, dwa czy trzy razy dziennie [emoji23]
Czuję, że umrę na gruźlicę [emoji23]
Tak, w dni potencjalnie płodne. Brałam też Encorton w dni płodne. Póki co nic to nie dałoBrałaś w okresie okoloowulacyjnym?
gratulacjeSuper! Trzymam kciuki, bo u mnie wystarczyła tylko jedna stymulacja
Ale super! Gratuluję! To idziemy łeb w łebja 19.01 beta 272, a 21.01 459, przyrost 215%
ale spr i w pierwszej (nieudanej) też miałam przyrost 200%. Jedynie co to martwi mnie prog, ale PONOĆ po stymulacji z 2 pęcherzykami może być taki duży, a ja miałam 110 i 105
Patrząc po wynikach jest możliwość bliźniaków...
Idę na wizytę w przyszłym tyg bo mimo wszystko też się martwię bo wyniki aż za wysokie. Niskie źle, ale wysokie też
Mój M brał od września Fertilman Plus, mimo nie najgorszych wyników, ale niestety jego tryb życia nie pozwala żeby w pełni był on zdrowy, więc się suplementował bez miauknięcia.
Też w tym stymulowanym cyklu w okresie płodnym brałam ACC i się udałoChwytałam się już wszystkiego
ACC ogólnie rozrzedza wydzielinę, w tym śluz, żeby plemniki mogły lepiej pływać
![]()
Wylosuj sobieJesu raz, dwa czy trzy razy dziennie![]()
Czuję, że umrę na gruźlicę![]()
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszneWow, ja bym się bała brać więcej niż zalecana maksymalna dawka. Mi w połączeniu ze stymulacją wystarczyło 1x1![]()
TakAle 3x600?
Ja już wygooglowałam hiszpanski odpowiednikZaciekawił mnie ten ACC, ale nie potrafię wywnioskować ile w końcu go brać![]()