Karola270984
Fanka BB :)
*punktu wyjacia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak uważam, Pink zyskuje miano króla w zadziwianiu.Jakiś zjebany ten test ,nie widziałam jeszcze czegoś takiego
Dzisiaj przyjdzie z innej firmy i powtórzę, nic innego mi nie pozostaje...Widać ją tu doskonale. Miałam niedawno taką, myślałam, że to testowa (i pewnie tak jest!), ale u mnie akurat ciąża byłazrób jakiś inny test, dla mnie najlepsze facelle, słupkowy albo paskowy, jak coś ma się pojawić to na nich najwcześniej. Wybarwił mi się doskonale przy becie z krwi ok. 8 (i to nie z porannego moczu, przy rosnącej, ale wciąż niewielkiej becie lepiej z jakiegoś kolejnego, tylko nie pij za dużo). Powodzenia
![]()
A który masz dpo?Dzisiaj przyjdzie z innej girmy i powtórzę, nic innego mi nie pozostaje...
Jakoś trzeba to ciągnąć do celu.co miesiąc mam zlosc , smutek, tysiąc myśli ze znowu wraca człowiek co miesiąc do pinku wyjaxia
27 dc, pik był wyrazny od 12.01, czyli 10 dni po rzekomej owulacji? Tak tylko domniemamA który masz dpo?
Tak mi czasami pinki pokazywały takie coś.Dziewczyny Wam też na teście Pink zaznacza sie strefa na kreskę...?
27 dc i negatywny u mnie.