reklama

Staraczki 2022

Ja już po przeglądzie, wszystko czyste, zostało jeszcze trochę śluzu. Jajniki jeszcze nic nie produkują, więc nie wiadomo, czy owulacja będzie, ale spóźniona, czy w ogóle jej nie będzie. Bzykać się trza 😝 Ginekolog powiedział, żeby dać sobie 2-3 miesiące jak już coś zaskoczyło i potem wracamy do tego co mieliśmy robić (czyli badanie nasienia i jak te wyjdzie dobrze, to drożność). Więc teraz będzie jedna wielka niewiadoma i bzykanko rekreacyjne, bo nikt nie wie czy owu będzie 😝 Nawet nie wiedziałabym teraz jak testować, bo ciul wie kiedy @ przyjdzie 😂
Wiesz co, nie chce Ci mówić co robić bo wiesz to najlepiej, ale ja na Waszym miejscu nie czekałabym z badaniem nasienia, jak wyjdzie dobrze to będzie z głowy a jak kiepsko to już przez te 3mce możecie suplementowac i poprawiać jakość ;)

reklama
Wiesz co, nie chce Ci mówić co robić bo wiesz to najlepiej, ale ja na Waszym miejscu nie czekałabym z badaniem nasienia, jak wyjdzie dobrze to będzie z głowy a jak kiepsko to już przez te 3mce możecie suplementowac i poprawiać jakość ;)

Zgadzam się :) nie jest to jakieś inwazyjne czy bardzo drogie badanie więc na wszelki wypadek zrobić można
Nie no czekać tyle napewno nie będę, ale jak na razie to musimy dokończyć diagnozę z tymi jego stawami, bo na wynikach wyszedł mocny stan zapalny, ortopeda kazał zrobić jeszcze 2 wyniki, na które czekamy + usg kostki w styczniu (bo aż mu popuchły). Zobaczymy jak wyjdą te wyniki, bo jak słabo to wtedy już będzie musiał się konsultować z reumatologiem (chyba ortopeda bardziej podejrzewa reumatoidalne zapalenie stawów, bo objawy się pokrywają), więc najpierw musimy wyjść z tego, żeby postawić jakąś diagnozę (bo stan zapalny jest), więc na razie mu dupy nie zawracam badaniem nasienia, bo go przytłoczę wszystkim na raz 😝

Dziewczyny mam prośbę powiedzcie mi jak mam cykle co 30 dni i ostatnia @ była 29.11 to kiedy wypadały dni płodne i kiedy mogę testować ??kochalismy się codziennie wiec przegapić dni płodne raczej nie przegapiliśmy

reklama
Pytanko jeszcze mam 😁 Człowiek w kitlu zapisał mi w zaleceniach branie Miovelii lub i Pueria Uno - znacie te specyfiki? Nazwę Miovelia kojarzę, bo tu na forum już kilka razy mi mignęła. A staremu zalecił branie Nucleox

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry