Bibi89
Fanka BB :)
Ja na luty mam przeznaczone całe 2 testy. Tylko 2.Dzisiaj przybędzie do mnie zapas testówstary mówi 10 dni wychodzenia z łazienki z wku…em
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na luty mam przeznaczone całe 2 testy. Tylko 2.Dzisiaj przybędzie do mnie zapas testówstary mówi 10 dni wychodzenia z łazienki z wku…em
Ja na luty mam przeznaczone całe 2 testy. Tylko 2. [emoji1782]
Poczekaj, nie mowie ze nie dokupięFajnie, fajnie... Ja 12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
mi wczoraj przyszła paczka (w końcu) z testamiFajnie, fajnie... Ja 12 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja teraz w tym cyklu miałam 3 a mąż dokupił mi jeszcze trzy bo nie wierzyłam w to co widzęJa na luty mam przeznaczone całe 2 testy. Tylko 2.![]()
ja dzisiaj dostawa 10 sztJa mam 18 testów, myślę, że standardowo 3 albo 4 machnę w tym cyklu![]()
Cześć AsiaHej, jestem Asia ... jestem po 2 ciazach biochemicznych ... dzus blada druga kreska,czekam na wyniki krwi ... 1h temu pojawily sie rozowo/czerwone plamienia na papierze ... okres spoznia sie 4 dzien ... zaczynam panikowac![]()