Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie to miałam na myśli ze podwyższony progesteron po owulacji raczej świadczy ze owu mogła być..To chyba działa w drugą stronę, niski progesteron w fazie lutealnej świadczy o tym, że owulacji nie było. Wysoki, że raczej była, ale może być też taki z innych powodów
Też śmiechlamTen fragment o butach przysporzył mnie o konkretny atak śmiechuw punkt!
Dziewczyny, Skarbnico Wiedzy!
Mięta przy staraniach? Można tak jak mi się wydaje czy ma jakieś sekretne straszne właściwości?
Skoro kiełki nie, to już wszystko jest podejrzane.
Ani jaSzczerze mówiąc wątpię, bo podniosła się w ciągu 11 dni o ponad 20..nie mam pojęcia skąd się to bierze,w 21dc robie proga to i prl sprawdzę znów..
Nie wiem czy cokolwiek wypite w ilości ośmiu wiader komukolwiek w jakiejkolwiek sytuacji służyJak nie wypijesz 8 wiader to na zdrowie
Nie wiem czy cokolwiek wypite w ilości ośmiu wiader komukolwiek w jakiejkolwiek sytuacji służy
Dzięki![]()
A widzisz, to faktycznie dziwne. U mnie prolaktyna szla w parze z kortyzolem i jedno przebijało drugieJa mam niedoczynność , ale tsh unormowaneA wstaję codziennie o 5 ,badam przed 9 na spokojnie..z tym że ja mam i objawy podwyższonej prolaktyny prócz tych miesiączek właśnie
A kortyzol w normie odziwo i to w ten sam dzień robiony,wyszedł mi prawie że w połowie
powodzenia w nowym cyklu!No to mamy 1dcdzień wcześniej, ale o tej godzinie to już chyba mała różnica. Czyli wychodzi na to, że przepowiedziałam sobie spóźnione owu prawidłowo
![]()