Lea2022
Moderator
Cudownie! Gratuluję pięknych wyników!Hej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudownie! Gratuluję pięknych wyników!Hej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()
Gratulacje! Przypomnisz, który to byl cykl starań?Hej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()
gratki <3 to pierwsze badanie, tak? ile dpo?Hej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()
pikny wynik Pani! Pikny!Hej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()
To był 6 CS i pierwszy z olejem z wesołkaGratulacje! Przypomnisz, który to byl cykl starań?
Tak jutro idę na powtórkę ale tylko betygratki <3 to pierwsze badanie, tak? ile dpo?będziesz powtarzać?
Już Was zarażam ciążą, wysyłam pozytywne fluidypikny wynik Pani! Pikny!Proszę Nas tu pozarażać tą ciążą
![]()
Nie schudłam, ani nie przytyłam, jestem bardzo szczupła i zawsze taka byłam, nigdy nie miałam wahań wagi. nie wiem czy wpływ na to mogło mieć to, że dwa pierwsze badania nie były robione na czczo, a to trzecie już tak ? Bo z tego co wiem, to dzień cyklu chyba nie ma znaczenia? Pierwsze wysokie TSH wyszło mi w trzeci dzień cyklu, reszta była robiona po miesiączce.
Tsh tylko na czczoNie schudłam, ani nie przytyłam, jestem bardzo szczupła i zawsze taka byłam, nigdy nie miałam wahań wagi. nie wiem czy wpływ na to mogło mieć to, że dwa pierwsze badania nie były robione na czczo, a to trzecie już tak ? Bo z tego co wiem, to dzień cyklu chyba nie ma znaczenia? Pierwsze wysokie TSH wyszło mi w trzeci dzień cyklu, reszta była robiona po miesiączce.
GratulacjeHej mam wyniki
progesteron 20,1
Beta 383![]()