Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąćDziewczyny czy testy owulacyjne mogą pokazywać różne wyniki w różne dni? To znaczy jednego dnia słaba kreska, drugiego mocniejsza, potem znowu słaba albo w ogóle brak i potem znowu słaba? Tu jest jakaś zasada w ogóle? Ja myślałam że będzie kreska która będzie ciemnieć codziennie a tu jakieś niespodzianki mi wychodzą, raz tak raz tak.
Dzięki to mnie trochę pocieszyłaś, myślalam ze to u mnie coś nie takmi potrafią tak pokazywać, w ostatnim cyklu nawet 6dc pokazał wysoko na 1, a potem spadło, żeby znowu wzrosnąćZobacz sobie jak mi wychodziły testy
![]()
Oj takU mnie też szykuje się dokładnie w tym terminiebędzie można hucznie wejść w Nowy Rok
![]()
Mojej koleżance mówili by się szykowała na długie starania ze względu na problemy z tarczyca a tymczasem zaszla w pierwszym cyklu staran i to w ciążę bliźniacząHej dołączam do was!
Jestem Julia mam dopiero 21 lat ale bardzo zaawansowaną endometrioze, amh 0.76 staram sie dopiero od pół roku ale lekarze mówią jednoznacznie że będzie ciężko, marze o tym by w 2022 się udało damy rade!