natka29
Fanka BB :)
duzo zdrowkaHej dziewczyny ! Jezus, Maria (przepraszam wierzące) po 3 dawkach ZNOWU mamy covida . łeeeee tak mnie połamało, że siły nie mam. cykl do dupy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duzo zdrowkaHej dziewczyny ! Jezus, Maria (przepraszam wierzące) po 3 dawkach ZNOWU mamy covida . łeeeee tak mnie połamało, że siły nie mam. cykl do dupy
![]()
Już kicham apsik!Proszę tu nakichać [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje i niech to będzie najnudniejsze 9 msc ever!
Robiłam wczoraj było 14 dpo.Gratulacje
W którym dniu cyklu robiłaś betę ile dni po owu?
Oby były to nudne miesiące mam już dość przykrych niespodzianekProszę tu nakichać [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje i niech to będzie najnudniejsze 9 msc ever!
Oooo dałaś mi nadziejeTo był 6 CS i pierwszy z olejem z wesołka![]()
Jutromam wizytę ginekologiczną z pakietu, więc sobie co nieco pooglądam. Zobaczymy czy się testy owu pokrywają z tym co napisali w ulotce, bo wg tego w ciągu 24-48h owulacja, a mnie już jajniki 3-ci dzień gniotą, tempwratura dzisiaj trochę wzrosła i zastanawiam się czy tej owulacji nie będzie dziś. O 18:00 się okaże
Zbieram zakłady: kiedy odbędzie się owulacja pluto_novej?
Koszt zakładu to jedna czekoladka - kto w to wchodzi?
Materiały pomocnicze w załączniku
![]()
Teraz w tym udanym cyklu tak robiliśmyNie no ja oczywiście żartowałam hahahaale faktycznie tak jest,że pełny pęcherz musi być
. No my też wolimy akrobacje. Tylko mówię Ci, najlepiej '' od tyłu'' + poduszka pod dupę i świeca ok,20 minut, co ma zostać zostanie co ma wypłynąć wypłynie
![]()
Też tak polecam!masz pewnie takie tyłozgięcie jak ja, niestety na maxa wygięta szyjka. Nam się udało w grudniu, niestety Cp ale pozycje wysunęła mi moja ginekolog. Leżysz sobie na płasko na brzuchu, pupa trochę w górę a mąż swoje już wie co robić. Może tego spróbuj. U mnie cp to zrosty były, niedrożny lewy jajowód jak i infekcja po przebytej nadżerce.
Ja jako ostatnia zaraziłam Ciebie, to sprzedawaj dalejJuż Was zarażam ciążą, wysyłam pozytywne fluidy![]()
Tak, po 10 dniach nie przyszła @, wiec byłam u lekarza i przepisał mi estrofem i duphaston - miałam brać równocześnie przez 10 dni ale już 4 dnia przyszła @ wiec zadziałałoDziewczyny, w tym cyklu brałam dupka od jakiegoś 18dc przez 10 dni 2*1. Cykl był bezowulacyjny . Dzis 8 dni od odstawienia i ciągle @ brak. W międzyczasie było dwa razy mikro brązowe plamienie, ale nic poza tym. Czy którejś z Was zdarzyło się tak długie czekanie na @ po dupku?
Też zakupiłam wiesiołkaOooo dałaś mi nadzieje
Wiesiołku, nie zawiedz mnie w tym cyklu!![]()