Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On smakuje oranżadą z lat dziewięćdziesiątych!Melduję, ze trzeci dzień biorę 3x1 acc i żyję i mam się dobrzenie odczuwam żadnych skutków
Prócz tego, że ten lek jest koszmarnie perfumowany i pozostawia posmak starego jaja w ustach
oczywiście nikogo nie zachęcam do przekraczania dawki
![]()
Wit D suplementuje i mam dobry poziom, to co wymieniłaś wszystko mam zlecone na ten nieszczęsny 3-5 dc wiec zrobie juz w lutym (łącznie 40 pozycjiMoja ginekolog mówi, ze jeśli liczymy dni pełnego krwawienia, to badania w 2-3dc, jeśli plamimy wcześniej i się upieramy, żeby to wliczyć to wtedy 3-5.
Ja bym jeszcze zbadała witaminę d, bo to w dowolnym momencie, a już możesz suplementowac w razie czego.
Morfologia, cukier, ferrytyna, żelazo, b12…![]()
To to samo, wiec pewnie tak, ale zawsze możesz brać jedno w pierwszych dniach i drugie w okolicach płodnychJeżeli biorę w pierwszych dniach cyklu miovellę nac to to próbowanie z acc mogę pominąć?![]()
No to lekarka podeszła porządnie do sprawy! To się chwaliWit D suplementuje i mam dobry poziom, to co wymieniłaś wszystko mam zlecone na ten nieszczęsny 3-5 dc wiec zrobie juz w lutym (łącznie 40 pozycji) jutro koniec końców zrobie sobie tylko TSH bo to jedyne co budzi moje podejrzenia po ostatnich badaniach (mialam poziom 2.5) i może prolaktynę bo kiedyś miałam przy górnej granicy ale 2 mce temu była już zbita więc to tylko żeby sprawdzić
Zobaczymy czy będę ją chwalic jak mi 10 strzykawek krwi pobiorąNo to lekarka podeszła porządnie do sprawy! To się chwali![]()
Chociaż po ostatnich podwyżkach to taka lista badań miliony monet kosztujeNo to lekarka podeszła porządnie do sprawy! To się chwali![]()
Zdecydowanie pilysmy inna oranżadęOn smakuje oranżadą z lat dziewięćdziesiątych!
Ja do tsh bym dołożyła jeszcze ft3, ft4 i anty tpo.Wit D suplementuje i mam dobry poziom, to co wymieniłaś wszystko mam zlecone na ten nieszczęsny 3-5 dc wiec zrobie juz w lutym (łącznie 40 pozycji) jutro koniec końców zrobie sobie tylko TSH bo to jedyne co budzi moje podejrzenia po ostatnich badaniach (mialam poziom 2.5) i może prolaktynę bo kiedyś miałam przy górnej granicy ale 2 mce temu była już zbita więc to tylko żeby sprawdzić