reklama

Staraczki 2022

reklama
Moja ginekolog mówi, ze jeśli liczymy dni pełnego krwawienia, to badania w 2-3dc, jeśli plamimy wcześniej i się upieramy, żeby to wliczyć to wtedy 3-5.
Ja bym jeszcze zbadała witaminę d, bo to w dowolnym momencie, a już możesz suplementowac w razie czego.
Morfologia, cukier, ferrytyna, żelazo, b12… :)
Wit D suplementuje i mam dobry poziom, to co wymieniłaś wszystko mam zlecone na ten nieszczęsny 3-5 dc wiec zrobie juz w lutym (łącznie 40 pozycji 🤣🤣) jutro koniec końców zrobie sobie tylko TSH bo to jedyne co budzi moje podejrzenia po ostatnich badaniach (mialam poziom 2.5) i może prolaktynę bo kiedyś miałam przy górnej granicy ale 2 mce temu była już zbita więc to tylko żeby sprawdzić

Wit D suplementuje i mam dobry poziom, to co wymieniłaś wszystko mam zlecone na ten nieszczęsny 3-5 dc wiec zrobie juz w lutym (łącznie 40 pozycji 🤣🤣) jutro koniec końców zrobie sobie tylko TSH bo to jedyne co budzi moje podejrzenia po ostatnich badaniach (mialam poziom 2.5) i może prolaktynę bo kiedyś miałam przy górnej granicy ale 2 mce temu była już zbita więc to tylko żeby sprawdzić
No to lekarka podeszła porządnie do sprawy! To się chwali :)

reklama
Ja do tsh bym dołożyła jeszcze ft3, ft4 i anty tpo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry