Bibi89
Fanka BB :)
Jak sie wyluzowac jak w świątecznych tygodniu się testuje ?Hej dziewczyny!
Z okazji świątecznego tygodnia bardzo proszę wyluzować się, być dla siebie miłą i dobrą i kochać siebie!
Miego dnia!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak sie wyluzowac jak w świątecznych tygodniu się testuje ?Hej dziewczyny!
Z okazji świątecznego tygodnia bardzo proszę wyluzować się, być dla siebie miłą i dobrą i kochać siebie!
Miego dnia!![]()
Napewno 3-5 dc LH, FSH, estradiol. Dodatkowo Progesteron 7 dni po owulacji (żebysprawdzić czy była). TSH (najlepiej cały pakiet tarczycowy z FT i Anty), glukoza i insulina na czczo, poziom witaminy D, AMH.Dziewczyny, chcialam jechac do polski zrobic badania (staramy sie dopiero 2gi miesiac), nie wiem o jakie badania powinnam poprosic - jakis pakiet startowy najlepiej! Cytologie i usg piersi mialam niedawno.
W jakich dnia cyklu najlepiej sie badac?
To w takim razie proszę być dla siebie miła i np nie linczowa się, jak się nasika na zbyt dużo testówJak sie wyluzowac jak w świątecznych tygodniu się testuje ?![]()
Jeszcze testosteron i prolaktyna.Napewno 3-5 dc LH, FSH, estradiol. Dodatkowo Progesteron 7 dni po owulacji (żebysprawdzić czy była). TSH 9 najlpeije cały pakiet tarczycowy z FT i Anty), glukoza i insulina na czczo, poziom witaminy D, AMH.
Dla mężczyzny badanie nasienia.
To z podstaw. Bardziej doświadczone dziewczyny na pewno coś podpowiedzą wiecej![]()
Wydaje mi się, że na początek dobrze zrobić hormony tarczycy TSH, Ft3 i Ft4. A oprócz tego ja miałam ostatnio robione: Estradiol, FSH, LH i Prolaktyna. Niestety na NFZ to jest tak, że zależy na jakiego lekarza trafisz bo niektórzy to mają straszne opory przed dawaniem skierowań na badania. Do ginekologa chodzę co prawda prywatnie ale mam doświadczenia z innymi lekarzami i zawsze był problem ze skierowaniem.Dziewczyny, chcialam jechac do polski zrobic badania (staramy sie dopiero 2gi miesiac), nie wiem o jakie badania powinnam poprosic - jakis pakiet startowy najlepiej! Cytologie i usg piersi mialam niedawno.
W jakich dnia cyklu najlepiej sie badac?
Tez bralam ten lek, bardzo dobrze na mnie zadziałał bez zadnych skutkow ubocznychMiłego dnia dziewczyny. Ja jestem właśnie po wizycie u ginekolog, dostałam receptę na Norprolac, żeby obniżyć prolaktynę. Mam brać przez trzy miesiące i powtórzyć badania jesli do tego czasu się nie uda.
Dawka 75. Dzisiaj zacznę brać, mam nadzieję, że mi pomożeTez bralam ten lek, bardzo dobrze na mnie zadziałał bez zadnych skutkow ubocznychjaka masz dawkę?
dziekujeJejku kochana, nie wiedziałam, ze tak to się potoczyło... Współczuję i trzymam kciuki mocno!
Zamierzam testować 28 grudnia, planowo mam mieć wtedy @Czy któraś z dziewczyn testuje jeszcze w grudniu ??