Madame83
Fanka BB :)
No to tym bardziej nie trać nadziei. Taki wynik w 11 dpo jest jak najbardziej ok.Nie robiłam sikanego w ogóle No i nie będę robić bo nic nie wyjdzie przy beta 3…
Mam takie od 10.
Pójdę jutro na betę i zobaczę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tym bardziej nie trać nadziei. Taki wynik w 11 dpo jest jak najbardziej ok.Nie robiłam sikanego w ogóle No i nie będę robić bo nic nie wyjdzie przy beta 3…
Mam takie od 10.
Dziewczyny, mamy serduszko [emoji24][emoji3590] I wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore [emoji23]
Zobacz załącznik 1364228
CudownieDziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
Zobacz załącznik 1364228
GratulacjeDziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
Zobacz załącznik 1364228
Gratuluje kochanaDziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
![]()
Zobacz załącznik 1364228
słodki bombelekDziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
![]()
Zobacz załącznik 1364228
Dziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
![]()
Zobacz załącznik 1364228
Najpiękniej na świecie! Tak ogromnie się cieszę! Gratuluję najmocniej <3Dziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
Zobacz załącznik 1364228
a widzisz! Jednak beta też nie zawsze taka pewnaNie robiłam sikanego w ogóle No i nie będę robić bo nic nie wyjdzie przy beta 3…
Mam takie od 10.
Gratuluję! Który to dokładnie tydzień?Dziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
Zobacz załącznik 1364228