pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!Dziewczyny, mamy serduszkoI wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore
Zobacz załącznik 1364228
Dziewczyny czy wy możecie mi wyjaśnić temat z jednostkami beta hcg U/l i mU/ ml?
Jaka jest różnica? Tzn wiem ze tysiąc mniejsze… ale czemu w jednym i drugim przypadku beta powyżej 5 to ciąża? [emoji849] nic z tego nie kapuje… pytam bo w zeszłym miesiącu w innym lab miałam z inna jednostka niż teraz i gdzieś znalazłam takie wyjaśnienie ze U/l to wynik liczony od 1 dnia miesiączki a mlU/ml od zapłodnienia…
Dziewczyny czy wy możecie mi wyjaśnić temat z jednostkami beta hcg U/l i mU/ ml?
Jaka jest różnica? Tzn wiem ze tysiąc mniejsze… ale czemu w jednym i drugim przypadku beta powyżej 5 to ciąża? [emoji849] nic z tego nie kapuje… pytam bo w zeszłym miesiącu w innym lab miałam z inna jednostka niż teraz i gdzieś znalazłam takie wyjaśnienie ze U/l to wynik liczony od 1 dnia miesiączki a mlU/ml od zapłodnienia…
Naprawdę głupieje już… przepraszam Was ale tak to przeżywamBzdury wyczytalas. Sprawdź sama. To tylko zmiana jednostek, trzeba przeliczyć i wychodzi to samo.
Też się zaskoczyłam pozytywnie, musiało niedawno wystartować. 28.09 a Tobie jak wychodzi? Początek października? [emoji3590]
A u mnie coś widzisz ?Zupełnie nie rozumiem Twojego zaskoczenia. O 8 rano Ci powiedziałam że dziś będzie serduszko [emoji28]
A u mnie coś widzisz ? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji57][emoji57][emoji57]
To ja poproszę tak w piątek lub w sobotę bo tak mi owu wypadnie, to wtedy czaruj do woliMusisz poczekać conajmniej do środy bo dziś czarowałam @niematkawariatka wczoraj @Lea2022 i jutro znów beta dla Lei. Potem mam okienko bo w czwartek czaruje swoje pęcherzyki[emoji23]