Lea2022
Moderator
Wypraszam sobie, Twoje pęcherzyki czaruję JA!Musisz poczekać conajmniej do środy bo dziś czarowałam @niematkawariatka wczoraj @Lea2022 i jutro znów beta dla Lei. Potem mam okienko bo w czwartek czaruje swoje pęcherzyki[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wypraszam sobie, Twoje pęcherzyki czaruję JA!Musisz poczekać conajmniej do środy bo dziś czarowałam @niematkawariatka wczoraj @Lea2022 i jutro znów beta dla Lei. Potem mam okienko bo w czwartek czaruje swoje pęcherzyki[emoji23]
Wypraszam sobie, Twoje pęcherzyki czaruję JA!
Kobieca magia opiera się na wzajemności. Inaczej znacznie słabiej działa.Nie mogę zaniedbać swojego ogródeczka [emoji23]
Muszę też trochę o sobie pomyśleć[emoji23]
Kobieca magia opiera się na wzajemności. Inaczej znacznie słabiej działa.
Nasza SamosiaJa biere wszytko w nieograniczonych ilościach, alr muszę sama też [emoji23]
Mamy bliźniaczy cykl, ja odstawiłam wczoraj duphaston, sikanie są negatywne (26dc) i miałam iść dziś na betę ale mi mąż zwiał rano i nie miałam jak jechaćDziewczyny dzięki za wsparcie ale już teraz całkiem głupia jestem
Nie wiem czy brać dalej progesteron (dzisiaj kończę i w czw miałam dostać @, jak będę brać dalej to pewnie dostanę później).
Robić betę jutro czy za 48h?
Miała któraś z Was w ogóle taki wynik i coś z tego wyszło?
Gratulacje!!!!Też się zaskoczyłam pozytywnie, musiało niedawno wystartować. 28.09 a Tobie jak wychodzi? Początek października?![]()
Jutro dla mnie czarujMusisz poczekać conajmniej do środy bo dziś czarowałam @niematkawariatka wczoraj @Lea2022 i jutro znów beta dla Lei. Potem mam okienko bo w czwartek czaruje swoje pęcherzyki[emoji23]
Naprawdę głupieje już… przepraszam Was ale tak to przeżywam![]()