pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Zazuu nie wiedziałam ze się trudnisz czarami i zastanawiam się CZEMU wciąż nie jestem w ciąży w takim razie [emoji23]
A to jak masz w środę okienko to możesz wyczarować by mi się wchłonęła torbielMusisz poczekać conajmniej do środy bo dziś czarowałam @niematkawariatka wczoraj @Lea2022 i jutro znów beta dla Lei. Potem mam okienko bo w czwartek czaruje swoje pęcherzyki[emoji23]
Wydawało mi się, że dziś to ustaliłyśmy [emoji848]
Z eleganckim 11 dniowym opóźnieniem odpisujeJak mogę pociągnę temat i podpytać o przebieg covida? Ja przechodziłam covid od 28 XII grudnia, 30 XII pojawiła się @ i jak na mnie trwa długo bo 8 dni. Co do przebiegu (wiadomo, że to bardzo subiektywne odczucie) w rozmowie z Panią z sanepidu i opisaniu objawów powiedziała do mnie „ojej, ale Pani ciężko przechodzi” a ja miałam objawy jak przy porządnej grypie. Dopytuje w temacie, ponieważ w 21 dc czuje objawy jak na owulację plus wyszedł pozytywny test. To mój drugi cykl z Inofolic combi i wygląda, że wszystko będzie przebiegało prawidłowo.
![]()
Czemu dopiero na marzecZamawiam cała Twoja energię na marzec [emoji41]
To ja chce wiedzieć co mnie czeka w lutymMusicie się na bieżąco przypominać bo ja mam pamięć jak złota rybka[emoji23]
To ja chce wiedzieć co mnie czeka w lutym [emoji28]