reklama

Staraczki 2022

reklama
Tu się zgodzę. Moje polipy nie były widoczne w obrazie usg.
Moje też nie. Lekarz na USG widział tylko mięśniaka w macicy. A podczas histero okazało się, że mam polipy w ujściu jajowodu, dodatkowo wyłyżeczkowano mi całą szyjkę macicy (w sumie nie wiem po co, bo nie jest to dokładnie opisane na karcie ze szpitala)

Przykro mi, wiem jak ciężko to wszystko znosisz. Zacznie się nowy cykl, będą nowe szanse i nadzieje. Fajnych ludzi znam z listopada ;)
Ja jak dostaje okres, albo testy wychodzą negatywnie to też łapie krótkiego doła. Ale potem przychodzi miesiączka, czekam tylko aż się skończy i znowu pojawia się nadzieja :)
Dni szybko lecą, ani się obejrzysz a już zaczniesz kolejny cykl 😉

Ja jak dostaje okres, albo testy wychodzą negatywnie to też łapie krótkiego doła. Ale potem przychodzi miesiączka, czekam tylko aż się skończy i znowu pojawia się nadzieja :)
Dni szybko lecą, ani się obejrzysz a już zaczniesz kolejny cykl 😉
Czy natknęłaś się na facebooku na stronę Agnieszka Grobelna centrum wspierania płodności? Miewa darmowe webinary. Mówi dużo o akceptacji miesiączki w staraniach się o dziecko. Żeby jednak witać tę miesiączkę z radością, że nasze ciało działa jak należy, bo to miesiączka rozpoczyna cykl, w którym zachodzimy w ciążę. Pani jest dla mnie lekko irytująca, ale przebolałam to i wyciągnęłam z jej słów to, co mi się podobało i było dla mnie przydatne

Czy natknęłaś się na facebooku na stronę Agnieszka Grobelna centrum wspierania płodności? Miewa darmowe webinary. Mówi dużo o akceptacji miesiączki w staraniach się o dziecko. Żeby jednak witać tę miesiączkę z radością, że nasze ciało działa jak należy, bo to miesiączka rozpoczyna cykl, w którym zachodzimy w ciążę. Pani jest dla mnie lekko irytująca, ale przebolałam to i wyciągnęłam z jej słów to, co mi się podobało i było dla mnie przydatne
Nigdzie niczego takiego nie widziałam, ale dziękuję za info ! 😃
Ja na szczęście aż tak nie przeżywam każdej porażki, nie uroniłam ani jednej łzy przy negatywnym teście, raczej chwilowo jest mi smutno, a potem myślę, że przynajmniej z czystym sumieniem napije się wieczorem wina 😂
Potem przy każdym kolejnym, nowym cyklu daje sobie kolejną szansę i myślę, że może w tym miesiącu się uda :)))

Histeroskopia jest narzędziem stosowanym przy diagnostyce niepłodności. To o to głównie chodzi. Cytologia Ci w tym tak nie pomoże :)

Powtórzę, wiem czym jest histeroskopia i Cytologia. Odnosiłam się do tego [emoji116]
IMG_8404.jpg

reklama
No jakby mi ktoś kazał się cieszyć z miesiączki podczas starań i jeszcze za nią dziękować to mam nadzieję, że w pakiecie ze srogim pier.doleniem miałby też zdolność szybkiego biegania żeby jak najszybciej zniknąć z mojego pola rażenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry