• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki🤣 robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?🤣

reklama
Ja nie wrzucam w apke. Po prostu widzę czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna. Jak jest to mam pik i tyle
A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki[emoji1787] robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?[emoji1787]

Dziewczyny biorące ACC - czy to normalne ze po tym się sika co 30 min ? 😂😂😂 faktycznie chce mi się wiecej pic ale żeby aż tak ? Ledwo wyjde z łazienki i już mam ochotę tam wrócić 😂😂😂

A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki🤣 robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?🤣
@coca mi kiedyś doradziła, żeby robić te fotki zawsze z lampą błyskową. I teraz robię je zawsze na białym tle w tym samym miejscu (na klapie od sedesu ;)) z lampą i zawsze jest miarodajnie :P.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry