hachette
Fanka BB :)
DrążkiAlbo ciągnął zapałki [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DrążkiAlbo ciągnął zapałki [emoji23]
no to zrobię
no jeszcze by tego brakowało, żebym z seksu miała zrezygnować...Ja bym już olała ale bzykala się dalej![]()
1 na 10 kobiet ma niedomogę. Może byłaś dziś dziesiąta? Statystyki nie kłamią!no to zrobię
Jak będę miała wynik proga to Wam tu wrzucę i teraz to Wy będziecie wróżyć z kuli i ciągnąć zapałki![]()
1 na 10 kobiet ma niedomogę. Może byłaś dziś dziesiąta? Statystyki nie kłamią!
U mnie 23dc 3dpo o ile wg byłaI jak tam dziewczyny? U mnie połowa cyklu. Tamten miesiąc to był fail za failem jak w testach jak i na becie. Nie wiem kiedy a właśnie flo mi przypomniało, że niby jutro mam owulacje ale coś mi się wydaje, że nie bardzo. Już po ostatnich razach u mnie owu jest bliżej 20 dc więc zostaje się brać do rzeczya u Was jak sytuacja? Kiedy testowanie? :>
Może jest w alabie w Bydgoszczy jak moja beta? :/Ja dalej nie mam tej hemoglobiny, więc moze jutro się doczekam.
Nie no w sumie babka w medi mówiła mi, że mogą być dziś, a mogą jutro. Więc luzMoże jest w alabie w Bydgoszczy jak moja beta? :/
I jak tam dziewczyny? U mnie połowa cyklu. Tamten miesiąc to był fail za failem jak w testach jak i na becie. Nie wiem kiedy a właśnie flo mi przypomniało, że niby jutro mam owulacje ale coś mi się wydaje, że nie bardzo. Już po ostatnich razach u mnie owu jest bliżej 20 dc więc zostaje się brać do rzeczy [emoji23] a u Was jak sytuacja? Kiedy testowanie? :>