coca
Fanka BB :)
A sorki zapomniałam dodać, że owulka była tego dnia, co rano bolał mnie strasznie brzuch, nie dopisałam, sorki[emoji85]
Ale nic to nie zmienia. Cokolwiek się dzieje w dzień owulacji nie ma związku z ciążą [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A sorki zapomniałam dodać, że owulka była tego dnia, co rano bolał mnie strasznie brzuch, nie dopisałam, sorki[emoji85]
Ale fajnie by było gdyby tak było. Cyk owulka, cyk kilka godzin później zielone albo czerwone światło w organizmie czy doszło do zapłodnienia czy nie. Od razu było by wiadomo czy jest na co czekać czy za dwa tygodnie przyjdzie @. Człowiek by sobie nadziei nie robiłAle nic to nie zmienia. Cokolwiek się dzieje w dzień owulacji nie ma związku z ciążą [emoji3526]
I najlepiej od razu sygnał, ze ciąża będzie bez komplikacji, co by nie trzeba było się stresować XDAle fajnie by było gdyby tak było. Cyk owulka, cyk kilka godzin później zielone albo czerwone światło w organizmie czy doszło do zapłodnienia czy nie. Od razu było by wiadomo czy jest na co czekać czy za dwa tygodnie przyjdzie @. Człowiek by sobie nadziei nie robił.
Potem oczywiście jakiś inny znak z niebios czy doszło do zagnieżdżenia czy takiego wała...
Tak myślałam, że jak przyjdziesz to się zdenerwujesz...Mam nadzieję, że ktoś to wytłumaczy zanim ja się zdenerwuje [emoji41]
Ja na przykład dzień po owu wybitnie pierdzialam, ale jak! Nie sądzę jednak żeby to był zwiastun ciąży
Oczywiście. A jak jakieś komplikacje to od razu łelo łelo i połączenie z prywatnym numerem lekarza prowadzącego ciążę xD.I najlepiej od razu sygnał, ze ciąża będzie bez komplikacji, co by nie trzeba było się stresować XD
Ale fajnie by było gdyby tak było. Cyk owulka, cyk kilka godzin później zielone albo czerwone światło w organizmie czy doszło do zapłodnienia czy nie. Od razu było by wiadomo czy jest na co czekać czy za dwa tygodnie przyjdzie @. Człowiek by sobie nadziei nie robił.
Potem oczywiście jakiś inny znak z niebios czy doszło do zagnieżdżenia czy takiego wała...
Ale wróży tez kiedy będzie ciąża ze np za cykl, dwa, trzy? Bo jak tak to ja jestem zainteresowanaJak coś to moja teściowa pewnie zgodzi się wróżyć z brzucha za drobną opłatąwszystkie zainteresowane zapraszam do kontaktu. Skuteczność gwarantowana
Albo dzień po seksie z oczu czytać czy będzie ciąża czy nieJak coś to moja teściowa pewnie zgodzi się wróżyć z brzucha za drobną opłatąwszystkie zainteresowane zapraszam do kontaktu. Skuteczność gwarantowana
Nie, to musi być 1-2 tydzień potencjalnej ciąży. Ty jeszcze nie wiesz, ale ona już takAle wróży tez kiedy będzie ciąża ze np za cykl, dwa, trzy? Bo jak tak to ja jestem zainteresowana![]()
Jak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wieNie, to musi być 1-2 tydzień potencjalnej ciąży. Ty jeszcze nie wiesz, ale ona już tak![]()