Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie wie, ale ona już wieJak 1-2 tydz to chyba nawet jeszcze ciąża sama o sobie nie wie![]()
SmutnoWitam się w dniu białego patyka![]()
dlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwoneZa to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzebaa mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
jesssuuu nie dziś, albo jutro tylko jutro, albo pojutrzedlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwoneGrunt to dobra strategia
![]()
Za to ja dzisiaj przekonana, że owu się przesunie przez inozytol, zostałam zaskoczona owulacją dwa dni wcześniej niż trzebaa mądra wysłałam dzisiaj chłopa na badanie nasienia więc w ciągu ostatnich dni nic się nie działo haha. Zawsze wiatr w oczy xD
Strategia była dobra niestety troszkę nas katarek złapał i trzeba było przesunąć o 2 tygodnie xD tylko że to było perfekcyjnie wyliczonedlatego mój stary ma badanie w poniedziałek, a mnie dziś, albo jutro zaleje morze czerwoneGrunt to dobra strategia
![]()
To jest złośliwość losu, bo inaczej już się nie da tego nazwaćOho tez tak raz miałam. Na luzaku umówiliśmy badanie nasienia tydzień przed owulacja (owuluje późno) i ten jeden raz owu przyszła w dniu badania nasienia [emoji23][emoji23][emoji23]
U babci Karoli 6dc i dzisiaj czwarta tableteczka CloWiedziałam, że tym razem szybko pójdzie [emoji23]
Na szczęście nie zdążyłyśmy sobie popsuć humorów [emoji41]
Jak tam moje staruszki się miewają?
Kto owuluje, kto testuje?