• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

reklama
Kiedy nasz kraj wyjdzie z jaskini?! Długo trzeba przebywać we fr żeby się załapać na takie zasady? Ser, wino i bagietki lubię wiec w sumie… 🤣

Opowiadaj co to za szkolenie? :) Ja tez mam ciśnienie żeby robić coś zarobkowego tylko poza pracą i póki co biorę pod uwagę makramy albo kursy copywritingu :) za dużo wolnego czasu 🤣

Trzymajcie mnie bo upadnę 🤣🤣🤣
Ja pracowałam już kiedyś jako copywriter i było to moje ulubione zajęcie zarobkowe. Później trafiłam do zupełnie innej pracy, a jej utrata skłoniła mnie, żeby wrócić do roboty kreatywnej, zdalnej. Także aktualnie obszary moich zawodowych zainteresowań to copywriting/ content/ marketing/ redakcja/ ewentualnie social media. Teraz myślę o kursie z zakresu digital marketingu.

Jeśli chodzi o copy, ja nigdy nie byłam na żadnym kursie, zawsze lubiłam pisać i pisanie mnie samo znajdowało. Jeśli chcesz się tym zajmować dorywczo, napisz sobie kilka tekstów na potrzeby portfolio, dołącz na fb do grupy Copywriter poszukiwany, a jeśli nie chcesz od razu rejestrować działalności to załóż sobie konto na useme bo zleceniodawcy zwykle chcą jakieś faktury. Dobra opcja na start, a potem niech się rozwija :)

Taaa ... była taka głośna sprawa, jak rodzice leczyli dziecko takimi czarami i zmarło. Także może jednak lepiej zostać przy medycynie, a nie leczeniu się wybielaczem ;)
Powiem Ci że dziecka bym nie leczyła u żadnych zielarzy itp. tyle że ta Pani nas też nie leczyła, to było bardziej spotkanie gdzie dużo mówiliśmy i ona nam trochę doradziła i dała mi tabletki i ziółka na wspomaganie i tyle 🙂 pojechaliśmy do niej z ciekawości i dlatego że znajomym pomogła u niej wizyta ( też tylko gadali i dostali tabletki na miesiąc). Drugi raz bym do niej pojechała bo sama nie wierzę że to dzięki niej się udało 🙂

Ja pracowałam już kiedyś jako copywriter i było to moje ulubione zajęcie zarobkowe. Później trafiłam do zupełnie innej pracy, a jej utrata skłoniła mnie, żeby wrócić do roboty kreatywnej, zdalnej. Także aktualnie obszary moich zawodowych zainteresowań to copywriting/ content/ marketing/ redakcja/ ewentualnie social media. Teraz myślę o kursie z zakresu digital marketingu.

Jeśli chodzi o copy, ja nigdy nie byłam na żadnym kursie, zawsze lubiłam pisać i pisanie mnie samo znajdowało. Jeśli chcesz się tym zajmować dorywczo, napisz sobie kilka tekstów na potrzeby portfolio, dołącz na fb do grupy Copywriter poszukiwany, a jeśli nie chcesz od razu rejestrować działalności to załóż sobie konto na useme bo zleceniodawcy zwykle chcą jakieś faktury. Dobra opcja na start, a potem niech się rozwija :)
Czasami mam wrażenie, ze pisanie to jedyne co w życiu naprawdę dobrze mi wychodzi 😀 No bo przecież nie robienie dzieci, mimo ze całe życie czuje, ze jestem stworzona do bycia matką🤦🏻‍♀️ Dziękuje za polecajki, na pewno sprawdzę 💚💚💚

Co do ziółek to jeden z ginekologow pisał na Instagramie, że przyszła do niego pani która się między innymi chińskimi ziołami leczyła z niepłodności i zamiast robić jej in vitro najpierw przez pół roku musieli ratować jej wątrobę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry