lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja dla tego efektu placebo nawet polubiłam ananasa, którego przez całe życie do ust nie brałamI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dla tego efektu placebo nawet polubiłam ananasa, którego przez całe życie do ust nie brałamI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
I jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
Widzę że działanie ma szerokie ten ananasJa dostałam kiedyś od lekarza, ale wspomagająco do walki ze stanem zapalnym stawów i musiałam brać godzinę przed pierwszym posiłkiem. To nie było miłe.
Widzę że działanie ma szerokie ten ananas [emoji85]
Ja tam w tym cyklu jestem YES MAN, na pewno się udało, wierzę w to każdą komórkąI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
W temacie:Ja ananasa lubię tylko jako profanację na pizzy xD
Podobno wspomaga zagnieżdżenieDziewczyny, może to głupie ale nie wiem - czemu jecie tego ananasa ?![]()
Ja jem bo dziewczyny jedząDziewczyny, może to głupie ale nie wiem - czemu jecie tego ananasa ?![]()