B
B206
Gość
To jedyna dla mnie nieakceptowalna wersja podania ananasaJa ananasa lubię tylko jako profanację na pizzy xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jedyna dla mnie nieakceptowalna wersja podania ananasaJa ananasa lubię tylko jako profanację na pizzy xD
Naczytasz się jak wszystkie jedzą i jeszcze go pokochaszAaanie wiedziałam. Nie cierpię ananasa także narazie nie przyłącze się .
Naczytasz się jak wszystkie jedzą i jeszcze go pokochasz [emoji23]
Ja robiłam prywatnie,napewno może ginekolog wystawić a czy rodzinny to nie wiem jak to teraz wyglądaDziewczyny a powiedzcie, badanie poziomu progesteronu, prolaktyny itp to skierowanie na to może wystawić lekarz pierwszego kontaktu ? Czy Wy robicie to prywatnie.? Pytam z ciekawości, bo jak może normalnie lekarz POZ wystawić to czemu nie skorzystać
Kiedyś się ciepłą wódkę na działce piło i nikt nie narzekałJa kiedyś z kumpelkami upiłam się jednym mocnym piwem. Wypiłyśmy jedno we czteryco za czasy
![]()
Jeszcze nie jest pozytywny.Dziewczyny jak sądzicie to jest pozytywny test owu czy jeszcze nie ? Boli mnie prawy jajnik i poszłam zrobić test, niby wg aplikacji mam mieć owu w sobotę. Czyli w takim razie powinnam się jutro starać