Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez miałam takie plany ale właśnie kończę miesiączkęHej
26dc właśnie zrobiłam dwa testy.
Oba negatywne, mialam nadzieje ze coś pyknęło tym razem. Piersi i jajniki bolą mnie od tygodnia. Nigdy tak wcześniej nie miałam. Owulacja była , bzykanko było. Miałam dać mężowi test pozytywny na walentynki a teraz do dostanie chyba test na badanie![]()
Nie odczytuje po czasie bo niepotrzebnie się nakręcam, już kilka razy tak miałam ze się kreska później pojawiła a w ciąży nie byłam nigdyDwa dni temu tez zrobiłam test wieczorem , nie wiem po coodstawiłam go bo nic nie było. Rano jak wstałam wzięłam żeby wyrzucić a tak delikatny cień. Dał mi nadzieje ale niestety był najprawdopodobniej felerny.
Z tym trzymaniem kciuków, to nawet gdyby skały srały to raczej już nic z tego nie będzieTez miałam takie plany ale właśnie kończę miesiączkę
A mój ma dzisiaj badanie
Oczywiście 3mam kciuki żeby jeszcze coś wyszło![]()
Dzięki za info. Ja kiedyś chodziłam do lekarza POZ który wprawdzie dał skierowanie na jakieś badanie ale musiałam się wytłumaczyć po co i dlaczego. Na tarczycę co prawda dawał ale musiałam za każdym razem do niego iść, pokazywać kartę wizyt i dopiero dał. Teraz poszłam do innego i ten o dziwo starszy gość nie pytał po co mi tylko dal, a jak powiedziałam jak sprawa u mnie z tarczyca wygląda to wystawił skierowanie na badanie tarczycy cykliczne co 2 tyg. Mogę z niego korzystać ile chce byle termin zachowywać 2 tyg między badaniami. Także super. Widocznie jest tak, że zależy na kogo się trafi. Natomiast o limitach nie słyszałam.Z tymi rodzinnymi to różnie bywa. Podam Ci przykład miałam ogólnego, który wystawiał mi skierowanie na badanie TSH i różne inne badania naprawdę co chciałam to dawał skierowanie jeśli to było poparte oczywiście jakimiś dolegliwościami czy chorobami. Musiałam zmienić ogólnego i nagle zdziwienie bo mówię, że mam stwierdzoną niedoczynność tarczycy i ostatnio się źle czuje, a on do mnie, że da skierowanie do endokrynologa mówię mu, że na wizytę czeka sie bardzo długo i czy mogę prosić o skierowanie na badania, a jak będą złe wyniki to pójdę prywatnie żeby było szybciej, a on że nie bo ma ograniczoną ilość i może komuś będzie bardziej potrzebne, że on tak nie może rozdawać skierowań na badania jak się komuś podoba![]()
Nie ufaj tej kresce, też miałam kilka razy, że po czasi był cień, ale nigdy to nic nie znaczyło.Dwa dni temu tez zrobiłam test wieczorem , nie wiem po coodstawiłam go bo nic nie było. Rano jak wstałam wzięłam żeby wyrzucić a tak delikatny cień. Dał mi nadzieje ale niestety był najprawdopodobniej felerny.
Wiem , zrobiłam dzisiaj dwa i dupa.Nie ufaj tej kresce, też miałam kilka razy, że po czasi był cień, ale nigdy to nic nie znaczyło.
Ja nawet po czasie nigdy nie miałam 2 kresekNie ufaj tej kresce, też miałam kilka razy, że po czasi był cień, ale nigdy to nic nie znaczyło.
Dać Ci linka do takich z allegro, na których praktycznie zawsze następnegodnia jest druga kreska?Ja nawet po czasie nigdy nie miałam 2 kresekwhat's wrong with me?
![]()
Tak, ja tak mam jak co miesiąc wale te testy, to jak kolejny raz patrzę na nagatyw, to czuję się jak debil.Wiem , zrobiłam dzisiaj dwa i dupa.
Mam wrażenie czasem, że moje życie to jeden wielki cyrk w którym nikt się nie śmieje![]()