Mama_malarka
Fanka BB :)
To że wyciągasz testy ze śmietnika?Ale ciagle z tyłu głowy mam pytanie : czy to normalne ?
A druga sprawa to kreska fabryczna. Bywa i to dość wyraźna. Ja niedawno też miałam znacznie wyraźniejszą niż Twoja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To że wyciągasz testy ze śmietnika?Ale ciagle z tyłu głowy mam pytanie : czy to normalne ?
Ale ciagle z tyłu głowy mam pytanie : czy to normalne ?
Ja wlasnie byłam na zakupach i w Lidlu jest promocja na ananasa wiec wlansie leżę i zajadam świeżego ananaskaWróciłam właśnie z zakupów i piękny, dorodny, hiszpański ananas patrzył na mnie z półki i wołał "wez mnie!" Ale obok leżały truskawki i tak sobie pomyślałam, dlaczego nie? Napewno tez pomogą w zagnieżdżeniu bo przecież szczęśliwa kobieta to szczęśliwa zygotanie ? I tak oto truskawki wróciły ze mną do domu
![]()
Sorry musiałam się tym podzielić![]()
Po drodze wpadnijcie do Francji w takim razie - na porcję resweratrolu w pysznym Pinot Noir z AlzacjiPiękne! Wpadniemy na majówkę, dobra?![]()
Gdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środyJa dzisiaj mam wrażenie jakbym w śpiączkę zapadala... Chyba przez te pogodę. Nawet nie byłam w pracy (obecnie pracuje od poniedziałku o środy więc mam już weekend) spałam w nocy 10 godz w teraz nawet w drodze do ginekologa usnęłam w aucie i ledwie siedzę w poczekalni
dobrze że mąż mógł zawiezc bo to 90 km w jedną str
![]()
Właśnie wróciłam od gina, okazuje się, że owulacji w ogóle nie było... I nie podobają jej się moje jajniki, jest dużo pęcherzyków. Przepisała mi jakieś wspomagacze, które nie są dostępne w hurtowniach nawet, żeby najpierw zadziałać delikatnie. Ale coś czuję, że i tak czeka mnie zastrzyk z otrivelle [emoji23] z niecierpliwością czekam na wynik testu @Zazuu [emoji28]
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałamJakie to wspomagacze?
Mój test to dopiero w walentynki [emoji23]
Ochrona zdrowiaGdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środy![]()
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam [emoji85] ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu [emoji23]
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! [emoji2]