Ceonis
Fanka BB :)
O woooow !!! Normalnie jak w hotelu 5-gwiazdkowym !Ej, pochwale się widokiem z mojego tarasu, co? Co prawda zdjęcia z lata, ale kochom to miejsce <3
Zobacz załącznik 1368700Zobacz załącznik 1368701
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O woooow !!! Normalnie jak w hotelu 5-gwiazdkowym !Ej, pochwale się widokiem z mojego tarasu, co? Co prawda zdjęcia z lata, ale kochom to miejsce <3
Zobacz załącznik 1368700Zobacz załącznik 1368701
Ja kocham małe miasta, lubię mieć wszędzie blisko ale z drugiej strony w dużych już nie umiałabym się odnaleźć, za dużo za szybko za głośnoNo my mamy to samo, tylko teściowa na dole, bo tesc niestety zmarl, a my mamy jeszcze piętro plus poddasze, to nawet 5 dzieci by się zmieściłaKocham wieś, jest cudowna, żyje się wolniej
![]()
A ja patyk zawsze zamaczam w pojemniczku z moczem, bo się boje, że krzywo nasikam i zaleje pole testoweNo też mi się nie chce, zwlaszcza jak rano śpię. Wole nasikać na patyk i z bani xD
No wlasnie slyszalam, że dużo dziewczyn nie może wycelować, a ja podkładam ten test pod samo wejście i zawsze sikne dobrze xDA ja patyk zawsze zamaczam w pojemniczku z moczem, bo się boje, że krzywo nasikam i zaleje pole testowe![]()
A to zwykle tez, a potem mam jazdę, że za krótko trzymałamA ja patyk zawsze zamaczam w pojemniczku z moczem, bo się boje, że krzywo nasikam i zaleje pole testowe![]()
Myślisz? Może to jednak objaw przyszłej ciążyJa myślę że to znak ze za dużo wypiłaś![]()
Ja tez jakiś czas temu przeprowadziłam się z Barcelony do miasteczka oddalonego o ok 30 min, na wybrzeżu właśnie ze względu na Niemęża. Uznałam że skoro moja rodzina jest daleko to fajnie jakby chociaz on miał rodzinę blisko a ja namiastkę tegoTo ja właśnie w sierpniu wróciłam z mężem na wieś do mojego domu rodzinnego. Mieszlaiśmy wcześniej w Warszawie. Teraz jest super, bardzo dobrze się tu czujemy. A no i taka unpopular opinion: mieszkanie z rodzicami jest spoko xD (piętrowy dom i dwa oddzielne mieszkania, jedno na górze jedno na dole).
Ahh tak! Zapytałam na innym forum czy któraś tak miala i wszystkie mówią że tak!Myślisz? Może to jednak objaw przyszłej ciąży![]()
![]()
Dzięki za odpowiedź! Inseminację miałam tydzień temu w piątek 04.02. Narazie czekamy.Hej! Wynik jest w normie, więc myślę, że nie ma się co martwić. Prolaktyna jest też wrażliwa na wiele czynników. Ja bym na Twoim miejscu powtórzyła badanie za jakiś czas i jak dalej będzie Cię coś niepokoić, udała się do lekarza. Powodzenia i trzymam kciuki żeby ta 3 inseminacja była szczęśliwa. Kiedy ją miałaś?
A miałaś zastrzyk? Bardzo trzymam kciuki,Dzięki za odpowiedź! Inseminację miałam tydzień temu w piątek 04.02. Narazie czekamy.