pluto_nova
Moderator
ale masz jeszcze czas na 2 kreski w tym cyklu - te prawdziweU mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale masz jeszcze czas na 2 kreski w tym cyklu - te prawdziweU mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
Czyli teraz możesz czekać na te prawdziwe dwie kreseczkiU mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
Czyli teraz możesz czekać na te prawdziwe dwie kreseczki [emoji3526] 9 dpo to jeszcze wcześnie [emoji3526]
Ja też nieTak, ale wtedy nie zastanawiam się nad tym, kto je zapłodnił i dlaczego![]()
A czemu późne zagieżdżenie jest złe?Oczywiście, nie przekreślam cyklu[emoji23]
Daje sobie jeszcze 2 dni bo nie chce późnego zagnieżdżenia więc czekam do 11 dpo
A czemu późne zagieżdżenie jest złe?
Łoooo nie miałam pojęciaBo po 10 dni ryzyko poronienia wzrasta do 80%.
Nie chce takiego
Taaaa, u nas 2 wypadki i 3 operacje i jakoś te tragedie nie sprzyjały poczęciu... Tylko stresu dokładały.'Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.'
'Raz na tydzień ubić zapłodnione przez koguta jajko z jedną łyżeczką miodu. Posiada dużo witamin i życia.'
LEJEEEEEE
No w dalszych punktach jest napisane, że stres nie sprzyja poczęciu. I weź tu bądź mądryTaaaa, u nas 2 wypadki i 3 operacje i jakoś te tragedie nie sprzyjały poczęciu... Tylko stresu dokładały.