Madame JS
Fanka BB :)
U nas podobnie.. 3 tragedie, a mnie wręcz było głupio, że o dzieciach myślę w obliczu żałoby i światowej pandemii...Taaaa, u nas 2 wypadki i 3 operacje i jakoś te tragedie nie sprzyjały poczęciu... Tylko stresu dokładały.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas podobnie.. 3 tragedie, a mnie wręcz było głupio, że o dzieciach myślę w obliczu żałoby i światowej pandemii...Taaaa, u nas 2 wypadki i 3 operacje i jakoś te tragedie nie sprzyjały poczęciu... Tylko stresu dokładały.
U mnie ani na stresie nie idzie ani na chilloucieNo w dalszych punktach jest napisane, że stres nie sprzyja poczęciu. I weź tu bądź mądry
Też nie wiedziałam! Ale ponieważ nigdy u mnie żadnego zagnieżdżenia nie było to ssma nie wiem...Wrzucam fragmentZobacz załącznik 1369172
A w jaki sposób możesz na to wpłynąć? Jeśli nie zagnieździ się do 11dpo to co wtedy, odstawiasz proga jeśli go przyjmujesz? Jestem ciekawaOczywiście, nie przekreślam cyklu[emoji23]
Daje sobie jeszcze 2 dni bo nie chce późnego zagnieżdżenia więc czekam do 11 dpo
Widocznie chodzi o to, że masz doświadczać tragedii i kataklizmów, ale się nimi nie przejmowaćNo w dalszych punktach jest napisane, że stres nie sprzyja poczęciu. I weź tu bądź mądry
A w jaki sposób możesz na to wpłynąć? Jeśli nie zagnieździ się do 11dpo to co wtedy, odstawiasz proga jeśli go przyjmujesz? Jestem ciekawapamiętam, że plamienie implementacyjne miałam dopiero w dniu miesiączki i faktycznie było potem poronienie, ale nie bardzo wiem jak mogłabym na to wpłynąć żeby się tak nie działo następnym razem
O matko! Pierwsze słyszę, nie miałam o tym pojęcia…Wrzucam fragmentZobacz załącznik 1369172
Ok rozumiemWpłynąć nie mogę, ale nie chcieć mi wolno[emoji14]
Więc teraz chce, a później już nie
Ok rozumiempo prostu jak napisałaś, że czekasz do 11dpo to myślałam, że wtedy podejmiesz jakieś działania
![]()