Bibi89
Fanka BB :)
Ból pleców, ból jajników, ciągnięcie w macicy, bo się rozciąga, zpaarcia od wzrostu progesteronu, stan podgorączkowy, ba! Nawet mdłościJakie macie wczesne objawy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ból pleców, ból jajników, ciągnięcie w macicy, bo się rozciąga, zpaarcia od wzrostu progesteronu, stan podgorączkowy, ba! Nawet mdłościJakie macie wczesne objawy?
A zgagę też masz, bo ja mam od paru dni hahaBól pleców, ból jajników, ciągnięcie w macicy, bo się rozciąga, zpaarcia od wzrostu progesteronu, stan podgorączkowy, ba! Nawet mdłościwszystko co można mieć to mam! Poza 2 kreskami
![]()
Ja tak miałamA ja nie mam żadnych dolegliwości w tym cyklu ale to żadnych więc akurat u mnie to może oznaczać że się udałoczas pokaże
![]()
skąd ja to znam..Ból pleców, ból jajników, ciągnięcie w macicy, bo się rozciąga, zpaarcia od wzrostu progesteronu, stan podgorączkowy, ba! Nawet mdłościwszystko co można mieć to mam! Poza 2 kreskami
![]()
A jak tam u Ciebie, byłaś na USG? Są bliźniakiJa tak miałam![]()
Mlekotok,mdłości,parcie na pęcherz,awersje pokarmowe/zachcianki na coś czego nie jadam,senność,wysyp na ryju (od paru miesięcy jakbym w pokrzywy wpadła,a zawsze kilka tylko było przed @)Jakie macie wczesne objawy?