hachette
Fanka BB :)
Tak!! Tez byłam w szoku ale to był któryś z kolei jej taki cykl wiec widocznie jakos to działałoAromka? I jajniki jej od tego nie wybuchły dwa dni później xD?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak!! Tez byłam w szoku ale to był któryś z kolei jej taki cykl wiec widocznie jakos to działałoAromka? I jajniki jej od tego nie wybuchły dwa dni później xD?
Potrzebny Ci prąd do owulacji?Kurde, wracam do domu z treningu i w calej chacie nie ma pradu xD świeczki porozstawiane wszedzie a ja owulujaca na dniach![]()
Czyli klimat już jest!Kurde, wracam do domu z treningu i w calej chacie nie ma pradu xD świeczki porozstawiane wszedzie a ja owulujaca na dniach![]()
No to klimatycznie!Kurde, wracam do domu z treningu i w calej chacie nie ma pradu xD świeczki porozstawiane wszedzie a ja owulujaca na dniach![]()
u mnie prąd jest, a to pewnie dlatego, że dopiero 7dcCzyli klimat już jest!
Generalnie przyszły alerty RCB o wietrze i możliwych brakach prądu więc może za 9 miesięcy będzie baby boom xD
Od jutra ananas wjeżdża? ;DDobra dziewczyny już po wszystkim xD niech się zapladnia xD