C
Chemik97
Gość
Też tak oddam komuś te 10 testów ciążowych które kupiłam w tym tygodniu xDI po dłuuugiej przerwie w kolejnym cyklu wracam do testów owu, bo koleżanka mi oddała, bo zaszła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak oddam komuś te 10 testów ciążowych które kupiłam w tym tygodniu xDI po dłuuugiej przerwie w kolejnym cyklu wracam do testów owu, bo koleżanka mi oddała, bo zaszła![]()
to nie badaliście nasienia? Kiedy macie zamiar?U nas też problem podejrzewam raczej po drugiej stronie chociaż wiadomo w przypadku kobiet lista badań praktycznie się nie kończy![]()
Jeśli mu wierzyć, że się zapisał, to pod koniec lutegoto nie badaliście nasienia? Kiedy macie zamiar?
I ja trzymam kciukiJeśli mu wierzyć, że się zapisał, to pod koniec lutegojakoś 25 chyba. A 23 mam dostać okres więc trzymam kciuki żeby już nie musiał iść badać
![]()
Moja Droga, przecież zachodzimy w ciążę synchronicznie a ja nie po to wydałam tyle hajsu na IUI, żeby nie zajśćI ja trzymam kciukibędę czekać na krechy
Ja też mam nadzieję, ze nie będę musiała iść na drożność w marcu bo zajdę.. chociaż w głębi duszy wiem, ze skoro tyle czasu się nie udało to raczej się to nie zdarzy
No ja mam nadzieję, że plemniki w ciemnościach jak nam prąd wyłączyli przestały się wstydzić i dotarły tam gdzie powinnyMoja Droga, przecież zachodzimy w ciążę synchronicznie a ja nie po to wydałam tyle hajsu na IUI, żeby nie zajść![]()
U nas wczoraj prądu nie było więc poprawiliśmy po tym IUI, żeby nie było wątpliwości xD. Romantycznie i przy świecach.No ja mam nadzieję, że plemniki w ciemnościach jak nam prąd wyłączyli przestały się wstydzić i dotarły tam gdzie powinnyale jeszcze dziś poprawka
O matko, to tak jak u nas! Brak prądu i przy świeachU nas wczoraj prądu nie było więc poprawiliśmy po tym IUI, żeby nie było wątpliwości xD. Romantycznie i przy świecach.