pluto_nova
Moderator
majowe dziewczyny są super! PiąteczkaZ maja. Jakbym była z kwietnia to bym była od Ciebie starsza
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
majowe dziewczyny są super! PiąteczkaZ maja. Jakbym była z kwietnia to bym była od Ciebie starsza
.
musicie przekazać forumową wiedzę i wtedy będziecie mogły odejśćja dziś np z sentymenu przeglądałam wątek lutowy 2021 i patrzyłam ile dziewczyn już zaszło, ale niestety było kilka które są do tej pory... no i w tym ja. Trochę mi smutno, że kurcze, tylu sie udało przez rok a ja... tak długo. No cóż, ktoś musi.
Dobra, to idźmy dalej: ile lat ma Twój stary?Dlatego nasze synchro życiowe mnie zadziwia xD. Nawet daty urodzenia mamy mniej więcej zsynchronizowane.
e, młoda dupka z Ciebie teżmłode jesteście, to się Wam udaJa to rocznik 88
![]()
32Dobra, to idźmy dalej: ile lat ma Twój stary?![]()
dobrze, że mnie wybuch elektrowni w Czarnobylu nie dotknąłŁohoho, to prawie pamiętasz jak było za PRLu xD
kurde, to mój 3332jest ze stycznia
Ale to nic nie znaczy. Po prostu chłopy nam się nie synchronizują poprawnie xD.kurde, to mój 33![]()
a ja sobie młodszego o dwa lata przygruchałam, a coDobra, to idźmy dalej: ile lat ma Twój stary?![]()
Kurde, my wcześniej tak się nie synchronizowałyśmy, albo się nie dogadałyśmy, nie?Ale to nic nie znaczy. Po prostu chłopy nam się nie synchronizują poprawnie xD.