L
Ladycarooo
Gość
jak byłam głupią młodą siksą w wieku lat 25, to myslalam, że chciałabym se uwieść jakiegoś 18 latka xDa ja sobie młodszego o dwa lata przygruchałam, a co![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak byłam głupią młodą siksą w wieku lat 25, to myslalam, że chciałabym se uwieść jakiegoś 18 latka xDa ja sobie młodszego o dwa lata przygruchałam, a co![]()
musicie przekazać forumową wiedzę i wtedy będziecie mogły odejść
jeszcze musisz uświadomić głupich ludzi, że:A ja kiedy w takim razie?[emoji23]
Już przekazałam chyba wszystko [emoji23]
Telepatyczny przekaz myśli wtedy widocznie nie działał ;PKurde, my wcześniej tak się nie synchronizowałyśmy, albo się nie dogadałyśmy, nie?![]()
ej jak walę za bardzo w prywatę to sorry: czy masz dobre relacje ze swoim byłym mężem? Bo macie dzieci, tak?No ja właśnie pierwszego męża miałam 3 lata starszego, okazało się, że mój teraźniejszy choć 2 lata młodszy to ma o wiele więcej oleju w głowieWięc różnie to bywa w życiu
![]()
jeszcze musisz uświadomić głupich ludzi, że:
- nie można mieć objawów ciąży 2 dni po stosunku,
- sperma nie migruje przez majtki,
- testy owulacyjne nie pokazują ciąży,
- (szok) testy na kowid nie pokazują ciąży
- bąki 2 dni po owu nie są objawiem ciąży
to bardzo ważna wiedza
Właśnie miałam napisać, że te nasze ciążę nie są AŻ tak skazane na porażkę, żeby je uzależniać od takich niemożliwych rzeczyO chuju złoty, czyli cionsz nie jest mi pisany
Jest, ale potem. Ja widocznie też mam coś do przekazania, bo cionsz sie mnie nie trzymaO chuju złoty, czyli cionsz nie jest mi pisany
Jest, ale potem. Ja widocznie też mam coś do przekazania, bo cionsz sie mnie nie trzyma