reklama

Staraczki 2022

Skok temperatury nie będzie pokrywał się ze skokiem LH (choć czasem może). Zazwyczaj dzień po peaku LH będzie owulacja a dzień po owu skok temperatury. Żeby mówić o skoku, 3 temperatury z rzędu musza być wyższe o ok 0,2st od sześciu je poprzedzających. Akurat po tych trzech zaczynasz brać proga. Myślę, że tego nie przegapisz ;)

reklama
Skok temperatury nie będzie pokrywał się ze skokiem LH (choć czasem może). Zazwyczaj dzień po peaku LH będzie owulacja a dzień po owu skok temperatury. Żeby mówić o skoku, 3 temperatury z rzędu musza być wyższe o ok 0,2st od sześciu je poprzedzających. Akurat po tych trzech zaczynasz brać proga. Myślę, że tego nie przegapisz ;)
Dziękuję za ludzkie wytłumaczenie, w końcu rozumiem 😁😘

ja już też tak naprawdę czekam na @... Dziś 17 dzień licząc od krwawienia po biochemie i owulacji raczej nie będzie... 12 dc test owulacyjny pozytywny, ale temperatury zaczęły spadać i słabo to wygląda, więc ten cykl uważam za bezowulacyjny. Ale za to sex to Nasza nowa dyscyplina sportowa 🤣 Czyli rok kończymy na luziczku 😁
U nas też sex to obowiązkowa cześć wieczoru 😏
A tak na serio to ten cykl miałam jakiś taki dziwny, pewnie covid maczał w tym palce, poza tym mega stres w pracy więc od początku czułam że nic się nie uda. Ale wiadomo nadzieja jest do samego końca, że może jednak się udało.

Rano mówię do męża że nie zaliczyliśmy testu i że w styczniu mamy poprawkę 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry