pluto_nova
Moderator
to było serduszko tasiemcaJak mozesz się ze mnie śmiać! Znajoma mojej siostry mamy koleżanki miała 2 dni po owu serduszko bijące!
Idę stąd, jesteście wszystkie pełne jadu!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to było serduszko tasiemcaJak mozesz się ze mnie śmiać! Znajoma mojej siostry mamy koleżanki miała 2 dni po owu serduszko bijące!
![]()
Jak mozesz się ze mnie śmiać! Znajoma mojej siostry mamy koleżanki miała 2 dni po owu serduszko bijące!
[emoji1787]
wiem o tym, wiem i się liczę z tymAle w ciągu dnia jakoś sików spada :c
Ale w ciągu dnia jakoś sików spada :c
Po prostu wyluzowałam. A mąż mnie penisem posmyrał przez majtki i ciaża!Zapomniałaś dodać, że zazdroszczą [emoji23] i ze na pewno udało Ci się bo w tym cyklu malowałaś ścianę i nie myślałaś o ciąży
Muszę wytapetować korytarz, bo koty naderwały tapetę. Może wtedy się udaZapomniałaś dodać, że zazdroszczą [emoji23] i ze na pewno udało Ci się bo w tym cyklu malowałaś ścianę i nie myślałaś o ciąży
Kusisz :>Spada stężenie, ale poziom bety jest wyższy [emoji16] ja na przykład zawsze mam mocniejsze kreski z popołudniowego/wieczornego moczu niż z porannego
mąż Cię pasował na matkę panisem po ramionach i tak oto zdarzył się cudPo prostu wyluzowałam. A mąż mnie penisem posmyrał przez majtki i ciaża!
Dawaj! i wstawiaj mi tu kreski alo cień, to będę się dopatrywaćKusisz :>
Czasem jak czytam Twoje posty to zadziwia mnie Twoja wyobraźniamąż Cię pasował na matkę panisem po ramionach i tak oto zdarzył się cud![]()