L
Ladycarooo
Gość
To chyba nie jest bobo testPierwsze zdjęcie jest robione jak co dopiero szła a drugie 3 min później. Nie wiem czy wgl brać ten test pod uwagę bo jak widać na pierwszym zdjęciu poszło takie odbarwienie do góry.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba nie jest bobo testPierwsze zdjęcie jest robione jak co dopiero szła a drugie 3 min później. Nie wiem czy wgl brać ten test pod uwagę bo jak widać na pierwszym zdjęciu poszło takie odbarwienie do góry.
Tylko że buźka może być mrugająca bądź statyczna... i ot zagwozdka!![]()
Sorki myślałam pre-test a napisałam boboTo chyba nie jest bobo testale według mnie troszkę dziwnie wygląda ta kreska, dla mnie do powtórzenia.
Gratulacje!Dziewczyny test z Rossmana nie oszukał chyba się udało .... Dzisiaj 25 DC, 10 dpo
No ale czemu banalne... Fajny pomysł wg mnie, co mu fajerwerki będziesz puszczać?Dziewczyny, podrzuccie jakis pomysl jak powiedziec o tym mezowi jesli jutro rano znow wyjada dwie kreski.
Zawsze mialam na ta okazje milion pomyslow a dzis pustka w glowieZajarana pierwszym testem od razu polecialam i kupilam mini skarpeteczki. Myslalam, zeby wlozyl je do pudelka i dac mu prezent. Ale czy to nie jest zbyt banalne? chcialabym to nagrac z ukrycia ale boje sie, ze zauwazy skitrany telefon
Help!
UdałoDziewczyny test z Rossmana nie oszukał chyba się udało .... Dzisiaj 25 DC, 10 dpo
Powiedz mu, że musicie porozmawiać jak matka z ojcemNo ale czemu banalne... Fajny pomysł wg mnie, co mu fajerwerki będziesz puszczać?A jak dobrze skitrasz telefon i go zagadsz to nie zauważy
![]()
Który dzień po owu? Tez bym powtórzyła bo wyglada na fabryczna, jest u góry odbarwienie a w dole nicSorki myślałam pre-test a napisałam bobo
Dziewczyny, podrzuccie jakis pomysl jak powiedziec o tym mezowi jesli jutro rano znow wyjada dwie kreski.
Zawsze mialam na ta okazje milion pomyslow a dzis pustka w glowie[emoji23]Zajarana pierwszym testem od razu polecialam i kupilam mini skarpeteczki. Myslalam, zeby wlozyl je do pudelka i dac mu prezent. Ale czy to nie jest zbyt banalne? chcialabym to nagrac z ukrycia ale boje sie, ze zauwazy skitrany telefon[emoji23]
Help!