Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Covid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościachExactly.
Musiałam już zmierzyć się z już covidem, lockdownem.... trzema pogrzebami w rodzinie... Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
U nas w bankomatach pusto xD co jestU nas w mieście na momencie zrobiły się kolejki na stacjach benzynowych, podobno litr ma nawet 8 zł kosztować...![]()
A myśleliśmy, że 2020 był zjebany. Teraz się cieszę że brałam ślub w covidzieCovid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościach![]()
A za 10 lat będziemy wspominać jak nam się dobrze żyło w 2022 haha. Co za światA myśleliśmy, że 2020 był zjebany. Teraz się cieszę że brałam ślub w covidzie
I za jakiś czas dzieci się będą uczyć z podręczników o 3 wojnie światowej, która zaczeła się 24.02.2022... I nie będzie im się chciało zapamiętać daty.A za 10 lat będziemy wspominać jak nam się dobrze żyło w 2022 haha. Co za świat
We Francji do Ukrainy dalej, więc covid nadal w wiadomościach... No ale tu dla ludzi większą tragedią od wojny "na wschodzie" jest paszport szczepionkowy...Covid to się zaraz skończy, dzisiaj żadnej wzmianki w wiadomościach![]()
No jeśli pozytyw, to może owulka wcześniej? Organizm to nie matmaDziewczyny a macie może blade lub zielone pojęcie, dlaczego te owulaki mi tak wychodza? Skoro narazie na owu się nie zapowiada, to dlaczego mam pozytywny test? Zrobię jeszcze przez kilka następnych dni, ale coś czuję, że znowu będą same pozytywne