Mama_malarka
Fanka BB :)
Nic by nie dojrzał, poza właśnie ładnym endo na przykładJa byłam u ginekologa zrobic cytologię jutro termin @ wiec jeżeli by była ciąża to by już ja dojrzał. Jedynie co powidziAl ze endometrium grube i tyle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic by nie dojrzał, poza właśnie ładnym endo na przykładJa byłam u ginekologa zrobic cytologię jutro termin @ wiec jeżeli by była ciąża to by już ja dojrzał. Jedynie co powidziAl ze endometrium grube i tyle
GratulacjeWitam moje kochane StaraczkiMiałyście racje - ovitrelle nie utrzymuje się 17dni w organizmie. Dzisiaj byłam na Usg oraz pobraniu krwi i okazuje się , że będzie mała dzidzia
Po tylu latach starań się udało. Były juz rozmowy na temat In vitro , ale dzięki Bogu udało się poprzez zastrzyki - Ovaleap oraz Ovitrelle przy wielkości pęcherzyka 18mm. To było nasze trzecie podejście przy stymulacji. Chciałam Wam napisać żebyście nigdy nie traciły wiary bez względu na to ile miesięcy/lat starań upłynęło. Oczywiście jeśli pozwolicie zostanę z Wami, aby moc Was wspierać w każdej chwili starań
![]()
![]()
gratkiWitam moje kochane StaraczkiMiałyście racje - ovitrelle nie utrzymuje się 17dni w organizmie. Dzisiaj byłam na Usg oraz pobraniu krwi i okazuje się , że będzie mała dzidzia
Po tylu latach starań się udało. Były juz rozmowy na temat In vitro , ale dzięki Bogu udało się poprzez zastrzyki - Ovaleap oraz Ovitrelle przy wielkości pęcherzyka 18mm. To było nasze trzecie podejście przy stymulacji. Chciałam Wam napisać żebyście nigdy nie traciły wiary bez względu na to ile miesięcy/lat starań upłynęło. Oczywiście jeśli pozwolicie zostanę z Wami, aby moc Was wspierać w każdej chwili starań
![]()
![]()
Ja bym próbowałaKurde zaczynam się zastanawiać czy czekać ten jeden cykl po biochemie czy już od razu brać się do roboty... Jakoś brakuje mi cierpliwości żeby miesiąc czekaćmyślicie że ten cykl może mieć normalnie owulację i próbować czy lepiej poczekać do następnego cyklu żeby się wszystko unormowało? Bety nie sprawdzalam z krwi, jedynie testy sikane to już tydzień temu nie pokazywały ciąży, a dzisiaj teoretycznie 12 dzień cyklu jeżeli liczyć od dnia krwawienia