C
Chemik97
Gość
DziękiOjej
To widzisz nie wiedziałam i 3 dni przed miesiączka jak miałam 3 to się nastawiałam ze może coś z tego będzie.
Ściskam Cię mocno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiOjej
To widzisz nie wiedziałam i 3 dni przed miesiączka jak miałam 3 to się nastawiałam ze może coś z tego będzie.
Ściskam Cię mocno![]()
Cały czas na to liczęDziękiwtedy się nie udało, ale teraz się uda
![]()
Dawaj znać jak zaczniesz testowaćCały czas na to liczę![]()
Ja tylko na betęDawaj znać jak zaczniesz testowaćczy w tym cyklu też wolisz od razu iść na betę?
No oby, objawy nie kłamiąJa tylko na betę
W pt powinnam dostać @ ale później zaczęłam brać luteinę wiec może się opóźnić ale myśle ze sr/ czw zrobie betę bo będę 12/13 dpo to jak ma coś wyjść to już wyjdzie![]()
Przypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?No oby, objawy nie kłamiąu mnie nie kłamały
![]()
No takie standardowePrzypomnij mi proszę, jakie miałaś te objawy?
Ja dziś mam jakieś obniżenie nastroju. Przy każdej wizycie w toalecie zerkam na śluz, majtek mi nie zalewa ale jest caly czas poślizg w pochwie, bardzo biały i bez grudek, taki dziwny jakby to były resztki globułki dopochwowej czy pozostałości po jakimś gęstym, kremowym lubrykancie. Do tego tylko zmęczenie ale cycki w normie i jajnik tylko raz dal o sobie znać. Zastanawiam się czy jakieś infekcji nie złapałam![]()
Mimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosiNie ma szans na prawidłową ciążę, ale dziękiteraz liczę tylko, że "okres" przyjdzie jutro, bo w pon idę wyrywać ósemkę pod solidnym znieczuleniem i nie chcę do tego krwawić jak zarzynane prosię
Nie mam wyjścia, taki był wolny terminMimo wszystko nie radzę wyrywać ósemkę w trakcie okresu, jest zwiększone ryzyko krwawienia i doznania bólowe są bardziej nasilone, nawet jak znieczulenie już puści. Ehhh wiem jak ciężko żyć w takiej niewiedzy, ja nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zrobię betę, bo często to nic nie wnosi![]()