• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej, ja zaczynam starania dopiero pod koniec grudnia (po miesiączce) ale już chciałabym dołączyć do grupy i wspólnie się wspierać. Mam już roczną córeczkę, z mężem podjęliśmy decyzję o kolejnym dziecku. O małą staraliśmy się kilka miesięcy, przed ciążą donoszoną doświadczyłam straty. Nie wiem jak pójdą starania tym razem ale wiem, że w grupie raźniej.
Hej, hej, zapraszamy :)

A duzo badań za Wami? Jakieś bardziej rozszerzone czy podstawowe robiliscie?
robiliśmy tyle badań, ze nie jestem w stanie zliczyć. Mąż miał wszystkie rozszerzone badania bo w podstawowym badaniu nasienia wyszła mu teratozoospermia ale po ponownych badaniach wyszło ze mimo 1% morfologii ma bardzo dobre wyniki i ma próbować bez wspomagaczy. Wiec działamy, androlog nie zalecił nic. I tak się tułamy…

robiliśmy tyle badań, ze nie jestem w stanie zliczyć. Mąż miał wszystkie rozszerzone badania bo w podstawowym badaniu nasienia wyszła mu teratozoospermia ale po ponownych badaniach wyszło ze mimo 1% morfologii ma bardzo dobre wyniki i ma próbować bez wspomagaczy. Wiec działamy, androlog nie zalecił nic. I tak się tułamy…
Rozumiem. I ogólnie na nic sie nie leczycie i probujecie naturalnie? Macie jakis plan dalej co robić? Kurde jak niby wszystko dobrze a dalej nie idzie to musi być przykre.
Trzymam kciuki mocno :)

Rozumiem. I ogólnie na nic sie nie leczycie i probujecie naturalnie? Macie jakis plan dalej co robić? Kurde jak niby wszystko dobrze a dalej nie idzie to musi być przykre.
Trzymam kciuki mocno :)
ogólnie to każdy lekarz z mojego miasta już chciał mnie ciąć, sprawdzać co innego, wysyłać na terapie hormonalne bez badań 😂 a nawet wymrazac nadzerke za 1,5 klocka, gdzie okazało się ze nie jest to konieczne. Zwątpiłam we wszystkich lekarzy u mnie w mieście. Uderzyłam na Wrocław, na razie próbujemy naturalnie. Jeśli nie wyjdzie nam do wiosny, lekarz u którego byłam zasugerował spróbowanie inseminacji. Bo nie ma żadnych przeciwwskazań na zajście w ciąże a jednak coś jest zle…

Witam się i ja. Mam 32 lata i od stycznia będziemy się starać o trzecie dziecko. Muszę jeszcze dostać zgodę od mojego gina ale liczę że nie będzie problemów. Marzą mi się bliźniaki ale raczej marne szanse bo mam problem z owulacją i jak wychoduje jeden pęcherzyk to jest sukces. Dwoje dzieci poczęte dzięki stymulacji Letrozolem, teraz pewnie też go dostane.

Witam się i ja. Mam 32 lata i od stycznia będziemy się starać o trzecie dziecko. Muszę jeszcze dostać zgodę od mojego gina ale liczę że nie będzie problemów. Marzą mi się bliźniaki ale raczej marne szanse bo mam problem z owulacją i jak wychoduje jeden pęcherzyk to jest sukces. Dwoje dzieci poczęte dzięki stymulacji Letrozolem, teraz pewnie też go dostane.
Hejo, witam i trzymam kciuki, zeby udało się szybko i bez problemów. :)

Dzień dobry, dziewczyny czy może któraś z Was obecnie lub kiedyś karmiła piersią i zaszła w drugą ciążę? Ja póki co karmię i zastanawiam się czy to będzie stanowiło jakiś problem w zajściu w ciążę 🤔 wiem, że różnie może być ale może akurat macie takie doświadczenia

reklama
Dzień dobry, dziewczyny czy może któraś z Was obecnie lub kiedyś karmiła piersią i zaszła w drugą ciążę? Ja póki co karmię i zastanawiam się czy to będzie stanowiło jakiś problem w zajściu w ciążę 🤔 wiem, że różnie może być ale może akurat macie takie doświadczenia
Hej, ja zaszłam karmiąc chyba w drugim czy trzecim cyklu. Syn miał wtedy ok 1,5 roku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry