Śnieżka1990
Fanka BB :)
AMH 0.85, norma w moim wieku 0.8-8.18Właśnie dlatego nie badałam
Przypomnisz ile Ci wyszło ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AMH 0.85, norma w moim wieku 0.8-8.18Właśnie dlatego nie badałam
Przypomnisz ile Ci wyszło ?
Ja raz miałam okres tydzień przed czasem z ciekawości spr progesteron i był 4.5 drugiego dnia krwawienia więc chyba nie ma jasnej granicy ile...A jaki to jest okresowy, Mniejszy niż 1? Cycki dalej bolą tak samo więc chyba nie spada za szybko. Dobra doczytałam, że ma być mniejszy od 1. To jeszcze długa droga
Jaka czułość testów którymi testowałam? 10?a żebym ja to wiedziała po prostu w tym miesiącu nic nie kontrolowałam ani temperatury ani śluzu pełny spontan. Okres mam dostać między 3-5.03
Ciekawe, bo właśnie sprawdzałam normy podczas krwawieniaJa raz miałam okres tydzień przed czasem z ciekawości spr progesteron i był 4.5 drugiego dnia krwawienia więc chyba nie ma jasnej granicy ile...
Nie wątpię że mój przypadek nie mieścił się w normach ale tak byłoCiekawe, bo właśnie sprawdzałam normy podczas krwawienia
dzisiaj po południu 10 ale okres mam dostać planowo 3-5.03Jaka czułość testów którymi testowałam? 10?
Też tak chcęNie wątpię że mój przypadek nie mieścił się w normach ale tak było![]()
Ja w w 3dc miałam 0.3Ja raz miałam okres tydzień przed czasem z ciekawości spr progesteron i był 4.5 drugiego dnia krwawienia więc chyba nie ma jasnej granicy ile...
To tak jak ja- ja 4.03 ale dzisiaj nic nie wyszło popołudniu, tez czułość 10.dzisiaj po południu 10 ale okres mam dostać planowo 3-5.03
nie wiem jak to jest z tym badaniem AMH, bo u mnie dziwnie to wyszło. robiłam rok po roku AMH i za drugim razem wynik był wyższy niż za pierwszym a rezerwa jajnikowa co miesiąc się zmniejsza a nie odwrotnie. tak się zastanawiam co może mieć wpływ? dzień cyklu w którym się bada?AMH 0.85, norma w moim wieku 0.8-8.18