pluto_nova
Moderator
będzie dobrze!Oczywiście, że takale bardzo chłodno do tego podchodzimy. Niedługo 2 lata starań i żadnej ciąży, no to wiecie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
będzie dobrze!Oczywiście, że takale bardzo chłodno do tego podchodzimy. Niedługo 2 lata starań i żadnej ciąży, no to wiecie.
Czekaj, czekaj... Czy ja coś przeoczyłam????? Masz dwie kreski?Powiem Ci tyle: nie mam reakcji, bo ten test wydał mi się na początku negatywny i to mam nagrane, a dopiero potem dopatrzyłam się kreski![]()
Na marcowych wrzuciłam... czekam na wynik bety...Czekaj, czekaj... Czy ja coś przeoczyłam????? Masz dwie kreski?![]()
Wooooow, to gratulacje!!!Na marcowych wrzuciłam... czekam na wynik bety...
Dziękuję kochana. Dziś rano robiłam i kreska blada jak moja dupa, więc mam mieszane uczucia. ZobaczymyWooooow, to gratulacje!!!Strasznie się cieszę
oby wszystko było dobrze
![]()
Gratuluję!!!!Na marcowych wrzuciłam... czekam na wynik bety...
Kreska to kreskaDziękuję kochana. Dziś rano robiłam i kreska blada jak moja dupa, więc mam mieszane uczucia. Zobaczymy![]()
nawet powiększać nie muszę - widać ładnie!To wrzucam jeszcze Wamjak widzicie nie jest to nic imponującego, no ale pierwszy raz w życiu coś xD
Zobacz załącznik 1374527