reklama

Staraczki 2022

U mnie dziś temoeratura poszła troszkę do góry (choć i tak jest niska, ale wzrost o 00,12) i wczoraj miałam apogeum śluzu płodnego, ale co z tego, jak zaraziłam chorobą męża i ten teraz umiera i już wczoraj nie dał rady 😐 Jak nie urok, to sraczka 😂

reklama
U mnie dziś temoeratura poszła troszkę do góry (choć i tak jest niska, ale wzrost o 00,12) i wczoraj miałam apogeum śluzu płodnego, ale co z tego, jak zaraziłam chorobą męża i ten teraz umiera i już wczoraj nie dał rady 😐 Jak nie urok, to sraczka 😂

O matko współczuje, ja tak miałam dwa poprzednie cykle. Od paru miesięcy siedzę w domu rodzinnym bo wykańczamy mieszkanie i w każdym miesiącu ktoś jest chory! W grudniu brat przyniósł koronę... Już jak słyszę kichnięcie to dostaje palpitacji serca :P

O matko współczuje, ja tak miałam dwa poprzednie cykle. Od paru miesięcy siedzę w domu rodzinnym bo wykańczamy mieszkanie i w każdym miesiącu ktoś jest chory! W grudniu brat przyniósł koronę... Już jak słyszę kichnięcie to dostaje palpitacji serca :P
w poprzednim cyklu też Nas choroby złapały... 😪 Mam nadzieję, że to już ostatnie... Zakończenie roku z przytupem 😂

Ja to chyba odpocznę psychicznie jak pójdę na swoje. Mama pracuje w szkole i co rusz jakieś nowe wirusy, od września to ona częściej na l4 lub kwarantannie (bo z kimś pozytywnym kontakt) niż w samej szkole..

Karola270984 mnie po covidzie rok temu to ponad miesiąc kaszel męczył.

Dużo zdrówka nam Wszystkim 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry