Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
1,5. To Twój pierwszy cykl na podwójnej dawce?Orientujecie się może jakie TSH jest wskazane przy staraniach?
Ten cykl to jakiś straszny mam, podwójna dawka clo, 14dc a owulacji jak nie było tak nie ma![]()
Napisałam do niego jakie mam zrobić badania i czy coś możemy z tym zrobił. Zalecił mi po prostu luteinę od 14 do 28 dnia cyklu. Mam nadzieję że mi to nie zaszkodzi w staraniachRozumiem,to już trzeba do gina uderzyć żeby szukał przyczyny,dał skierowania na badania itd.Nie wiedząc czemu masz takie nieregularne cykle,suplementami tego nie wyregulujesz
Wróciłam z monitoringu w 15 dc. Jeden pęcherzyk się wchłonął i zostały 2 pięknie wyrośnięte po 20 mm. Teraz pozostaje mi decyzja, czy ryzykować ciążą bliźniaczą. Czy któraś z Was robiła zastrzyk Ovitrelle przy 2 pęcherzykach takiej samej wielkości i udało się zajść w ciążę pojedynczą?
Nie było, usłyszałam, że jedynym potwierdzeniem faktu owulacji jest donoszona ciąża. Teraz jestem już mądrzejsza o Wasze doświadczenia i w przyszłym cyklu odstawiam stymulację (tak można, prawda?), zapisuję się na monitoring i obserwuję naturalny wzrost pęcherzyków. Czy macie w Warszawie do polecenia dobrego lekarza, u którego mogę robić monitoring?
wysłałam Ci wiadomośćNie było, usłyszałam, że jedynym potwierdzeniem faktu owulacji jest donoszona ciąża. Teraz jestem już mądrzejsza o Wasze doświadczenia i w przyszłym cyklu odstawiam stymulację (tak można, prawda?), zapisuję się na monitoring i obserwuję naturalny wzrost pęcherzyków. Czy macie w Warszawie do polecenia dobrego lekarza, u którego mogę robić monitoring?
U mnie to pierwsze podejście i muszę zakładać, że pękną. Obawiam się, że może wyjść z tego ciąża bliźniacza i nie wiem, czy nie odpuszczę w tym cyklu i spróbuję monitorować naturalne pęcherzyki w kolejnym. Nie wiem tylko, czy jest sens czekać na 1 dojrzały, bo nawet z dwoma może się w ogóle nie udaćJa podałam przy dwóch teraz. Prawdopodobnie żaden nie pękł [emoji23]
U mnie to pierwsze podejście i muszę zakładać, że pękną. Obawiam się, że może wyjść z tego ciąża bliźniacza i nie wiem, czy nie odpuszczę w tym cyklu i spróbuję monitorować naturalne pęcherzyki w kolejnym. Nie wiem tylko, czy jest sens czekać na 1 dojrzały, bo nawet z dwoma może się w ogóle nie udać![]()
A ja to bym chciała bliźniętaU mnie to pierwsze podejście i muszę zakładać, że pękną. Obawiam się, że może wyjść z tego ciąża bliźniacza i nie wiem, czy nie odpuszczę w tym cyklu i spróbuję monitorować naturalne pęcherzyki w kolejnym. Nie wiem tylko, czy jest sens czekać na 1 dojrzały, bo nawet z dwoma może się w ogóle nie udać![]()