Ceonis
Fanka BB :)
Jak dane mi będzie rodzic to stary ma być przy mnie. I nawet jak będzie mdlal 10 razy to go będę napierdzielać szmata po ryju, że ma wstawać i rodzic ze mnąSama bym nie chciała być przy porodzie, lubię horrory ale nie na żywo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dane mi będzie rodzic to stary ma być przy mnie. I nawet jak będzie mdlal 10 razy to go będę napierdzielać szmata po ryju, że ma wstawać i rodzic ze mnąSama bym nie chciała być przy porodzie, lubię horrory ale nie na żywo![]()
Oo, tak też, napięcie narasta jak zbliża się owuA to ja jak mam 1 dc to "dobra, wyjebane, mam to gdzieś" a potem im bliżej owu tym gorzej xD
Jak to?? Może musisz na wakacje wyjechać?Oo, tak też, napięcie narasta jak zbliża się owuchoć ostatnie 2 cykle odpuściłam, bo wiedziałam, że mam problem z owulacja, także wyjebongo było 2 miesiące. Niestety nie zaszłam od odpuszczenia
![]()
Patrz, nie pomyślałam!Jak to?? Może musisz na wakacje wyjechać?
![]()
Liczę, że uda się wycyganić cesarkę i problem rozwiąże się samJak dane mi będzie rodzic to stary ma być przy mnie. I nawet jak będzie mdlal 10 razy to go będę napierdzielać szmata po ryju, że ma wstawać i rodzic ze mnąSerio, obecność faceta mega pomaga, jak rodziłam moja córkę to jej ojciec był przy mnie i grzecznie znosił moje darcie mordy oraz wykonywał polecenia położnej. A jak dziecko wychodzi, to nie musi tego oglądać, może stać za Tobą i Cie wspierać. To naprawdę wiele daje
To te testeo gunwa?Patrz, nie pomyślałam!
Głupia ja, 2 miesiące odpuszczenia na marne
Jeszcze te 2 miesiące temu zakupiłam na allegro te dupne testy kasetkowe, a Wy potem na forum je zjechałyście (i słusznie)paczka nawet nie została otworzona, bo normalnie wiedziałam, że i tak mi się nie uda. To było najprawdziwsze odpuszczenie
![]()
Właśnie chyba pinki kasetkowe. Zapomniałam już, bo to dawno było xD ale na bank kasetkiTo te testeo gunwa?
Trudno, niech też trochę pocierpiWiem, że dla wielu z was to jakiś komos bo nie jesteśmy w ciąży, a i nie wiadomo co będzie za 9 miesięcy, rok czy dwa. Ale teraz wiele szpitali nadal nie ma odwiedzin więc decydując się na poród bez męża niestety jednocześnie można skazać go na poznanie własnego dziecka po kilku dniach