Ceonis
Fanka BB :)
No to piękna data by byłaJeśli będę miała owulacje 1.04 to termin porodu na 24.12 więc mamy szansę [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to piękna data by byłaJeśli będę miała owulacje 1.04 to termin porodu na 24.12 więc mamy szansę [emoji23]
No to piękna data by była [emoji16] ale Ty chyba jesteś jakoś po ovi niedługo, co nie? Kiedy testujesz?
Ale z tego co pamiętam Twój stary bardzo jurny jest xDDDU mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle
No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy
![]()
O, o witaminach mi przypomniałaśU mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle
No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy
![]()
Ja z łykaniem tabletek to nie mam probolemu, ale z piciem czegoś typu inofem... no nie mogę się zebrać xDO, o witaminach mi przypomniałaś
Żałośnie mi idzie łykanie czegokolwiek, zawsze o czymś zapomnę![]()
/.Cześć wszystkim!
Mam i ja swoje dwie kreski...
na teście covidowym...Masakra...ale w sumie szczęście, że właśnie w tym cyklu zrobiłam sobie przerwę od stymulacji i planów inseminacyjnych.
Wiedziałam, że tak się skończy rumakowanie bez maseczek, zgodnie z oficjalnym zarządzeniem zresztą. I na dodatek można odnieść wrażenie, że wszyscy mają do mnie pretensje! A czy ja miałam, kiedy przez 2 lata musiałam chodzić do pracy z chorymi kolegami i dziećmi wokoło i nigdy nie miałam prawa do bycia osobą z kontaktu..? Ehhh...
Łoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dniJa z łykaniem tabletek to nie mam probolemu, ale z piciem czegoś typu inofem... no nie mogę się zebrać xD
No ja kupiłam 1 opakowanie to piję je już 3 miesiąc xDŁoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dnia idę se strzele działkę inofemu właśnie, bo myślę o nim od rana a się zebrać nie mogę xd