Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam testów bo wszystkie wysikałam jednak wczoraj@Bibi89 sikłaś coś rano??
Boże, ale emocje!! Czekam razem z Tobą <3Nie mam testów bo wszystkie wysikałam jednak wczorajale byłam na becie... 97euro beta plus progesteron
ja nie wiem gdzie ja widzialam info ze 18euro beta kosztuje w Hiszpanii
dzis będę mieć wyniki. Martwię się progesteronem bo od piątku wciąż mam to plamienie, skąpe, brązowe ale wciąż jest... zobaczymy, mam nadzieje ze to plamienie takie około okresowe bo wczoraj powinnam dostać @
Nie mam testów bo wszystkie wysikałam jednak wczoraj [emoji23][emoji23][emoji23] ale byłam na becie... 97euro beta plus progesteron [emoji33][emoji33][emoji33] ja nie wiem gdzie ja widzialam info ze 18euro beta kosztuje w Hiszpanii [emoji23][emoji23][emoji23] dzis będę mieć wyniki. Martwię się progesteronem bo od piątku wciąż mam to plamienie, skąpe, brązowe ale wciąż jest... zobaczymy, mam nadzieje ze to plamienie takie około okresowe bo wczoraj powinnam dostać @
Mam, tutaj można proga bez recepty kupićA w razie co masz jakiegoś proga?
Ja wogole jakoś tego nie czujeBoże, ale emocje!! Czekam razem z Tobą <3
Trzymam kciuki za piękne wynikiNie mam testów bo wszystkie wysikałam jednak wczorajale byłam na becie... 97euro beta plus progesteron
dzis będę mieć wyniki. Martwię się progesteronem bo od piątku wciąż mam to plamienie, skąpe, brązowe ale wciąż jest... zobaczymy, mam nadzieje ze to plamienie takie około okresowe bo wczoraj powinnam dostać @
bosz ta cenaNie mam testów bo wszystkie wysikałam jednak wczorajale byłam na becie... 97euro beta plus progesteron
Niezle, nie ? 50 progesteron i 47 beta czy jakoś tak ... wywaliłam gały ale co zrobie? Jak prog będzie ok to powtórzę sama betę w środę i tyle ...Ale to prawie 100 euro to już jakaś mocna przesada. Ja narzekam na nasze ceny …
U mnie w małym mieście w PL ceny prawie takie same tylko, że w złotówkachNiezle, nie ? 50 progesteron i 47 beta czy jakoś tak ... wywaliłam gały ale co zrobie? Jak prog będzie ok to powtórzę sama betę w środę i tyle ...