Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję ze pytasz. Nie, wciąż czekam na telefon, powiedziala mi recepcjonistka ze zadzwoni nie wcześniej niż koło 19stej. Więc tak leżę i czekam [emoji2374]
Do 19.00 to jeszcze chwilka. Zazuu ma rację, odpoczywaj i bierz proga, nic więcej nie możesz zrobić. Trzymam kciuki, żeby poszybowal w górę i żeby wszystko było dobrzeDziękuję ze pytasz. Nie, wciąż czekam na telefon, powiedziala mi recepcjonistka ze zadzwoni nie wcześniej niż koło 19stej. Więc tak leżę i czekam![]()
Chyba się dzisiaj nic nie dowiem. Dzwoniłam właśnie do kliniki mojego doktora i on nawet jeszcze z tego porodu nie dojechał z powrotem.. recepcjonistka nie umiała mi powiedzieć czy będzie dzwonił jeszcze dziś czy już jutro.... [emoji849][emoji58] w sumie i tak już wzięłam ten progesteron ale może chociaż dowiedziałabym sie jaką dawke i czy wogole ...
Dobra nie ważne... dzwonił... nie ma szansA jaki masz i jakie ma dawki?
Dobra nie ważne... dzwonił... nie ma szans [emoji24] powiedział ze mam przyjść do niego w środę rano, zrobią mi bete i proga i jak trzeba to usg i mamy kontrolować zeby wykluczyć pozamaciczna gdyby beta jednak rosła... I żadnego proga mam nie brać [emoji24][emoji24] i jeszcze do tego tak się rozkleiłam że nawet się nie przyznałam że już wzięłam
Jedyne co to może przedłużyć coś co nie ma sensu, o czym wiele razy tu czytałam i serio wierzyłam że to mnie nie spotkaA teraz zrób wdech i wydech i powiedz na jakiej podstawie ten Pan mógł stwierdzić już teraz, że nie ma szans?
Ja oczywiście nie twierdzę, że na sto procent jest wszystko ok, ale nie odważyłabym się już teraz przekreślić tej ciąży. Oczywiście niech zbadają bete i proga i niech zrobią usg (które i tak raczej nic nie pokaże jeszcze), ale niech nie wyrokuje bo póki co to wróżenie z fusów. Ja rozumiem jego decyzję o nie braniu proga bo sama bym dokładnie tak zrobiła, ale też te prog przez 2 dni nic nie zmieni wybitnie